“Minu jaoks käivad puhkus ja töö käsikäes. Naudin seda, mida teen ja usun, et see ongi õnne valem. Kindlasti ootan, et suvi tuleks soe ja tooks endaga kaasa palju lõbusaid mälestusi,” räägib lustakas Grete Klein Ohmygossip.ee’le.

Peagi saabuvaks Jaanipäevaks mitmel rindel tegutseval ja tublil Gretel veel plaane pole, sest pikka planeerimist ning ettevalmistusi kaunitar ei salli. “Kuna mulle meeldib asju n-ö eksprompt otsustada, siis hetkel ei ole minu Jaanipäeva plaanid veel sajaprotsendiliselt lukku pandud. Pigem olen emotsionaalne planeerija,” räägib Grete kuid lisab, et tähtsamad sündmused saavad igaks juhuks ka üles märgitud: “Sellegipoolest on mul pidevas kasutuses ka kalender, kuhu kõik oma vajalikud toimetused ja kohustused üles märgin.”

Grete, kes sellest aastast alates osales populaarses sarjas Padjakubli usub, et puhkus ning töö peavad käima käsikäes. “Minu jaoks käivad puhkus ja töö käsikäes,” räägib Grete ning ütleb, et ootab juba pikisilmi Padjaklubi uut hooaega, sest just see projekt jääb tema silmis möödunud talve kõige eredamalt meenutama. “Tegelikult oli neid huvitavaid tegemisi üsna palju, kuid eraldi välja tooksin kindlasti suure üllataja – „Padjaklubi“. Ma olen tõsiselt ootusärevil, et juba sügisel ka uue hooajaga alustada saame.”

Hetkel soovib naine aga mõnusat suvepuhkust nautida ning selle kordamineku retsept on tal järgmine:  “Palju päikest, ohtalt kuuma rannaliiva ja sooja merevett!” Et seda kõike täiel rinnal ilma nahka rikkumata nautida, soovitab ta kasutada head kehaniisutajat. “Minu isiklik lemmik on hetkel Nivea Hydra IQ,” avaldab Grete Ohmygossip.ee’le ka oma pisikese suvise ilunipi.