“Südamel on ikkagi veel see, et meie kodumaist muusikat kuuleb vähe. Kuigi mingi muutus on tasapisi tekkinud, mille üle on suur heameel, ei jõua see siiski veel teiste rahvusriikide tasemele nagu Soome, Rootsi, Itaalia, Hispaania, Prantsusmaa jne. Loodan, et Riigikogu töötab meie kultuuri kaitseks vastavad seadused ja võtab need ka vastu. Ei näe põhjust, miks ei peaks,” räägib tuntud muusik Karl Madis Ohmygossip.ee’le.

Karl Madis, mida põnevat meenutaksite eelmisest aastast?
Eelmisel aastal käisin pojaga esinemas USA’s ja peale selle sai ans. Karavan kolmekümmne aastaseks. Tähistasime seda kontserttuuriga „Ma olen noor“.

Kas olete uusi laule ka salvestanud ning ehk on oodata uut plaatigi?

Hetkel käib ühe laulu salvestamine ja loodan, et suveks saab valmis. Uue CD materjal on küll koos, aga kas ja millal selle avaldame on veel lahtine.

Kas olete unistanud laulda duetti ka mõne meie naisartistiga näiteks?

Anne Veskiga on juba ammune plaan midagi salvestada, aga teostuseni pole veel jõudnud. Peale selle on veel plaanis paar duetti, aga nendest on vara rääkida.

Milliste naislauljatega võiks teie hääl duetina hästi sobida, mida arvate?

Jõulutuuril Getter Jaaniga tõdesime, et hääled sobivad, aga edasisi plaane veel ei ole.

Kas te mõnes kodumaises telesarjas olete ka mänginud või sooviksite mängida?

Ei ole mänginud, ei ole pakutud ja vaevalt leiaksin nii palju aega, et seda oma muude tegemist juurde veel lisada. Samas olen sedameelt, et näitlemine võiks jääda professionaalide teha ja see kehtib ka muude tegemiste, kaasa arvatud muusika kohta.

Millised on teie plaanid lähemal ajal ning käesoleval poolaastal üldisemalt?

Suvi on pakkumisi täis ja raske on leida sinna veel päevi kuhu lisapakkumisi saaks võtta. Kuigi väga püüdes on elu näidanud, et vahel õnnestub kaks mängu korraga teha. Jõuluajaks on pakkumine teha Karavani jõululaulude tuur. Kuidas läbirääkimised lõpevad näitab aeg, aga sinna sisse mahuks ka minu 55. sünnipäev.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Südamel on ikkagi veel see, et meie kodumaist muusikat kuuleb vähe. Kuigi mingi muutus on tasapisi tekkinud, mille üle on suur heameel, ei jõua see siiski veel teiste rahvusriikide tasemele nagu Soome, Rootsi, Itaalia, Hispaania, Prantsusmaa jne. Loodan, et Riigikogu töötab meie kultuuri kaitseks vastavad seadused ja võtab need ka vastu. Ei näe põhjust, miks ei peaks.