“Vargad ja üldse turvalisus teevad muret. Karistusseadused on väga lahjaks jäänud, ning varaste “paradiis” aina laineb. Ka meie paigutame oma külla juba sel kuul turvakaamerad, et hoiduda ebameeldivatest külalistest,” räägib Sirje Põllu Ohmygossip.ee’le.

Sirje Põllu, mida põnevat meenutaksite eelmisest ja käesolevast aastast siiani?
Minust sai eelmisel aastal Jõelähtme vallas väljaantava Elsa Rikandi nimelise kultuuripreemia laureaat, mida käis õpetajate päeval vastu võtmas minu tubli õpilane Hans Johannes Kark. Ise olin sel päeval hõivatud Laine esinemisega. Tänavu aga sai seesama noormees Viisivärtnakses üleriigilisel lauluvõistlusel esikoha, misvalmistas mulle suurt rõõmu, ning veel kakas last said Harjumaa Laululaps 2014 III koha omas vanuseklassis. Seega puhtalt seotud tööga.

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja suveks?
Minu plaanid on edukalt läbi viia lasteaedades, beebikoolis ja koolis lõpupeod, samuti lõpetab minu noorim laps Neeme kooli 6-da lkassi, ning asub õppima uude, kuid veel ei tea täpselt millisesse kooli.

Millal ja kus saab ansamblit Laine esinemas näha?
Ansambel Lainel oli mais väga palju esinemisi aga järgmine avalik üritus toimub Õllesummeril 12. juulil.

Kas “Teeme ära” talgutest võtsite osa ja kuidas see päev möödus?
“Teeme ära” talgutest võtame osa igal aastal ja nii ka seekord. Lasteaia mänguväljak sai täiendust ning küla korda. Tore on tõdeda, et prahti visatakse aina vähem metsa alla.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Vargad ja üldse turvalisus teevad muret. Karistusseadused on väga lahjaks jäänud, ning varaste “paradiis” aina laineb. Ka meie paigutame oma külla juba sel kuul turvakaamerad, et hoiduda ebameeldivatest külalistest. Veel teeb muret arstiabi kättesaadavus. Kummaline on see, et on tulnud tagasi aeg, kus peab kasutama arstile saamiseks tutvusi, nagu ennemuiste. Vahel mõtlen aga, et need mured on täiesti tühised selle kõrval, kui juttu on jälle mõnest looduskatastroofist, või meie emakesest maast väga lähedalt mööda kihutavast hiiglaslikust meteoriidist. Aga see on juba suurem jõud, kuhu meie lõputult vahele sekkuda ei saa. Seega hoidkem seda loodust, milleta ei ole see inimeseraas mitte midagi väärt.