OHMYGOSSIP — 11. mail toimub Lillepaviljoni sees ja väljas Eesti retro- ja vintage-kultuuri päev Vintage Tallinn. Kõike, mida võib kokkuvõtvalt nimetada sõnaga vintage,  saab näha ja soetada juba üheksandat korda toimuvalt Vintage Tallinna päevalt. Kohal on üle kolmekümne müüja koos laia valiku rõivaste, mööbli, jalanõude, ehete, vinüülide, keraamika ja muu huvitavaga.

Üritusel võib näha nii Eestimaist toodangut kui ka Euroopast pärinevaid vintage aardeid, lisaks huvitavatele müügilaudadele ja värvikatele müüjatele seavad ennast Lillepaviljonis sisse ka väärikas vanuses eksponaadid Rekvisiidi põhjatust kogust.

Maitseelamusi pakuvad külastajatele Campari ja Heidi Parki pagariäri suussulavad makroonid.

Kohal on ka Chop-Chopi kelmikad juuksurid, kes kutsuvad eelkõige mehi enda juuksuritöökotta, kus saab stiilse värskenduse saab nii härrasmehe juukselõikus kui ka vuntsipaar. Naistele pakuvad päeva jooksul vintage stiilis jumestust Max Factori jumestuskunstnikud.

Kõik vintage huvilised on teretulnud võtma  osa võtta ka Camorka veebilehel toimuvast fotovõistlusest Vintage Tallinn esitleb: “Vintage
elustiil”, kuhu on oodatud pildid vintage stiilis asjadest inimeste elus.