“Street Mirror Expo on tattoo ja elustiili mess, kus on tätoveerimishuvilistel võimalik tutvuda tätoveerimise kui elustiili ja kunstivormiga. Messil on esindatud parimad stuudiod ja tegijad ning külalistel on võimalik tutvuda laiemalt kõigega, mis teemaga haakub,” räägib Kairi Rondo Ohmygossip.ee’le juba sellel nädalal toimuvast messist.

“Parimad tattookunstnikud on tulemas Ungarist, Belgiast, Soomest ja mujalt maailmast. Kõik kõige paremad on kohal 10. mail Rock Cafes. Lisaks silmailule saab kõrva paitada suurepärase muusikavalikuga: Elephants from Neptune, Sibyl Vane ja Zorg.”

Kairi Rondo paljastab Ohmygossip.ee’le, et tal on kuus tatoveeringut ning plaan juba sel samal messil endale uus tatoo teha! “Mul endal on kokku 6 tatoveeringut,” ütleb särtsakas kaunitar.

Uurime ka, kas tatoveeringutest võib sõltuvusse jääda?! “Oleneb inimesest. Mina olen jäänud, mulle on alati tatoveeringud meeldinud. Kuna mu seljale sai üks tattoo tehtud 15 a tagasi, siis nüüd käib selle ümber tegemine. Paraku on ka tattoo maailmas oma aja trendid. Siis kui mina endale tegin oli nö tribali ajastu. Paraku mulle see enam ei meeldi ja õnneks on võimalus cover up teha või hoopis eemaldada lasta. Hetkel käib üle tegemine. Kahetsenud ei ole kunagi, et endale need tegin, pigem nüüd tahaks sama kohapeale lihtsalt midagi muud.”

“Minu jaoks ei ole tattoosid kunagi liiga palju. Loomulikult kui on ilusti tehtud pildid. Üksikud vanakooli tatoveeringud, millel tint on juba ära kulunud mulle ei meeldi. Need võiks küll üle teha või eemaldada lasta,” räägib Kairi Rondo, et üks tativeering rohkem või vähem teda ei morjenda, ainult et näole ta kunagi tatoveerida ei soovi:  “Mulle isiklikult ei meeldi, kui näole või silmalaugudele tatoveeringuid tehakse.”

“Ilusaimat ei oska ma eraldi välja tuua,” ei taha naine kellegi tatood eraldi välja tooma hakata. Küll aga meeldib talle, kui tatoo pole lihtsalt mõni ilus kujutis, lill, lind või muster vaid et asjal, mida kehale tehakse, oleks ka kindel tähendus.  “Mulle tohutult meeldib, kui tatoveering on tähendusega, et sellel on oma lugu või mälestus juures.”

Kas tätoveeringud on talle elus ka ebamugavusi toonud? “Tatoveeringu pärast ebamugavusi ei ole pidanud ma küll tundma. Siiani tegin tatoveeringuid kohtadesse, mis koheselt, näiteks kleidi alt, välja ei paista. Nüüd olen oma nii öelda piirist üle astunud ja tegin randmele isa mälestuseks pildi. Mulle väga meeldib, kui üks käsi on nagu varrukas, randmest õlani täis tatoveeritud. See oleneb kindlasti ka inimesest, kõigile see ei sobi.”