“Olen palju viimasel ajal südame pealt ära rääkinud teemadel, mis puudutab meie Eesti tavaliste ja lihtsate inimeste suht viletsat majanduslikku olukorda! Kahjuks ma ei näe ja ei usu, et midagi märkimisväärselt muutub,” räägib Diana Klas Ohmygossip.ee’le ning ütleb, et aina tihedamini on tema huultel palve: “Looja hoia Eestimaad!”

Diana Klas, kuidas on möödunud teil käesolev aasta siiani, mida põnevat olete teinud?
Käesolev aasta pole veel siiani toonud midagi uut ja märkimisväärset, aga mul on sel aastal plaanis päris palju huvitavaid ja uusi väljakutseid, millest ei taha ja ei tohigi veel rääkida.

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja suveks?

Suvel on mul ees üks projekt, mida väga ootan ja loodan, et see saab olema lahe ja millest eelnevalt just ütlesin, et on vara rääkida. Lisaks on mul plaanis lindistada koos ansambliga Respekt veel üks laul ja juulis paar korda koos nendega ka esineda. Ja ka oma isa 75.-nda juubeli auks korraldataval kontserdil loodan osaleda ühe isale armsa lauluga! Mul on ka soov koos tütre Annaga nädalakeseks Eestist eemal pisut puhata, aga eks näis kas õnnestub! Möödunud aastal oli seda rabamist nii palju, et olen ausalt öeldes pisut väsinud! Kindlasti hakkan aktiivselt osalema ka Maire Aunaste Kirbuturul, mis nüüd kohe, kohe jälle alustab!

Teete koostööd ka Raivo Kaeraga. Rääkige palun lähemalt sellest.
Raivo Kaeraga saime tuttavaks Facebookis suheldes. Mulle meeldivad inimesed, kes on värvikad, kirglikud ja julged! Raivo on selline. Ta on enesekindel, hulljulge kui mitte just öelda meeletu! Samas on ta aga ka kahjuks enesehävitaja, kes elab siin maailmas nautides hetke ja mitte mõeldes homsele päevale! Tema elu Pariisis on kummaline ja põnev ning mulle meeldib lugeda tema blogi sellisest elust, mida mina ei julgeks elada, kuigi ka ise olen nooruses olnud hulljulge ja riskija! Raivo elu Pariisi tänavatel ja minu kirg ja armastus Edith Piafi loomingu ja laulude ja üldse Prantsusmaa suhtes, pani meile pähe idee, et tema raamatu esitlusel võiksin laulda just Piafi ja Breli laule. Ma väga loodan, et see üritus, mis ju juba õige pea toimub õnnestub ja Raivo raamatul, kus ta kirjeldab väga avameelselt kogu oma elu enne ja pärast Pariisi elama asumist on menu! Minu jaoks on Raivo väga omapärane ja põnev kuju kõigi oma heade ja vigadega! Ta on Eesti poiss, kellest sai Pariisi tänavapoiss!

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Olen palju viimasel ajal südame pealt ära rääkinud teemadel, mis puudutab meie Eesti tavaliste ja lihtsate inimeste suht viletsat majanduslikku olukorda! Kahjuks ma ei näe ja ei usu, et midagi märkimisväärselt muutub! Olen kaotanud usu ja mul on sellest väga kahju! Aga hetkel on mul hoopis suurem hirm meie julgeoleku pärast, sest lisaks suht viletsale elule on ka poliitiliselt olukord rahutukstegev! Minu suurim soov oleks, et oleks RAHU ja et minu lapsed ja lapselapsed ei peaks nägema sõda, surma ja kannatusi! LOOJA HOIA EESTIMAAD – laulab Tõnis Mägi. Seda palvet kordan ma tihti viimasel ajal oma huultel!