TV3 tegi Venemaa selgeltnägijate tuleproovis osalenud eestlanna Marilyn Kerroga eksklusiivintervjuu, et esitada talle mõned põletavad küsimused.

Vaatajad olid vapustatud, kui nägid episoodi, kus ohverdasite looma südame. Teie fännid on aga veendunud, et olete taimetoitlane. Kuidas te loomadesse suhtute?

Voodoo-meetodeid kasutav Kerro jäi saatesarja alguses teiste sensitiivide seas silma sellega, et kasutas “teispoolsusega” suhtlemiseks verd ja loomaorganeid, mida ta oma rituaalides ohverdas. Kuidas neiu oma võikasse tegevusse ise suhtub? “Armastan loomi, kuid kui suhtlen vaimudega, nõuab see ohverdamist. Loomade elundid ja veri, mida kasutan, on võtmed suhtluseks. Ma olen tõepoolest taimetoitlane juba kümme aastat. Ma ei söö liha selle negatiivse energia tõttu ning tunnen, et ei vaja seda,” sõnas ta.

Küsimusele, mis teda ennast hetkel õnnelikuks teeb, vastas ta: “Õnnelikuks teevad mind inimesed, kes on mu ümber ja emotsioonid, mis mul neid inimesi vaadates tekkivad. Hetkel olen ma väga õnnelik.”

Inimestele soovitab Kerro oma elu paremaks elamiseks tegeleda kindlate sihtide poole liikumisega. “Soovitan võtta paberi ja kirja panna kirja viis asja, mida soovite ära teha järgmise aasta jooksul ning seejärel need kindlasti ka täide viia. Oma mõtted on vaja kirja panna seepärast, et need oleksid konkreetsed. Seadke endale eesmärgid ja liikuge nende suunas. Tihtipeale lükkame plaanitud asju edasi justkui meil oleks hästi palju aega. Tegelikult peab mõtlema, et aega on vähe ja elama nii nagu just täna oleks elu viimane päev,” sõnas ta.