Briti modell ja eskorditüdruk pürib vahendeid valimata kuulsuse poole. Glamuurimodelliks ning realitistaariks pürgiv 23-aastane Josie Cunningham on britid oma vastutustundetute sõnavõttudega marru ajanud. Kas telesarjas kaasategemine saab tõesti olla olulisem kui tema kõhus kasvav beebi?

“Aasta pärast ei ole mul titat, vaid on kuulsus, sõidan erkroosa Range Roveriga ja ostan suure maja. Mitte miski ei takista mind sel teel,” teatab Josie Cunningham, kelle kinnisidee on pääseda tõsielusarja “Big Brother”. “Olen viimaks ometi kuulsaks saamise äärel ja ma ei kavatse oma võimalusi nüüd ära rikkuda,” ütles Josie Cunningham läinud nädalavahetusel Sunday Mirrorile.

18. nädalat raseda naise beebikõht paistab juba välja, kuid nüüd plaanib ta lapsest vabaneda, kuna peaks enda sõnul muidu loobuma mitmest magusast tööpakkumisest, sealhulgas osalemisest telešõus “Big Brother”.

“Channel 5 oli minu osalemisest väga huvitatud, kuni nad said teada, et olen lapseootel. Nad muutusid minu suhtes jahedaks. Siis hakkasingi aborti kaaluma,” põhjendab Josie. “Pärast operatsiooni lähen tagasi nende jutule ja küsin, kas nad kaaluksid endiselt mu saatesse võtmist,” on kuulsusejanus noor naine nõuks võtnud.

Teleproduktsiooniga seotud allikas ütles The Sunile, et tehes koostööd kellegagi, kes on saatesse pääsemise nimel aborti teinud, astuksid nad miiniväljale. Ehk mõtleb kuulsuseihast pimestatud Josie siiski veel ümber?

Josie Cunningham’il on lisaks preagu kantavale kõhubeebile kaks poega, kes Daily Mailile teadaolevalt on vanavanemate hoole all.