“Põhimõtteliselt pole modellitööl glamuuriga väga palju pistmist – ärkamine on tavaliselt väga varakult, kuskil 5-6 paiku hommikul. Terve päev peab linnas castingutel jooksma. Välja arvatud siis, kui mingi töö on saadud,” paljastab kaunis modell Lilian Lõhmus Ohmygossip.ee’le modellinduse tagamaid.

Kuidas modell ennast vormis hoiab? Kas mööda castinguid jooksmine on Liliani ainukeseks trenniks või jõuab särtsakas modell vahel ka jõusaali või aeroobikasse? “Modellidel on võimalus ka tasuta treeningsaali kasutada, kuid õhtuks on tavaliselt energiakulu juba nii suur, et ainult voodi tundub ahvatlev koht. Seega hetkel on mööda castinguid jooksmine ainsaks trenniks. Eestis viibides meeldib väga ka rulluiskudega mööda mereäärt sõita. Jooksmine ei ole mulle kunagi meeldinud.”

“Trenni ma teen periooditi. Vahepeal tuleb tuhin sisse ja siis teen tükk aega normaalselt trenni, aga kui see tuhin üle läheb, on laiskusperiood. Põhiliselt käin rulluisutamas või jõusaalis. Dieete olen proovinud, aga need ei taha mul hästi välja tulla. Armastan kvaliteetset sööki ja jooki. Minu arust on see üks suur osa elu mõnudest ja ma ei suuda sellest loobuda. Seega näljutamine ei tule kõne allagi.”