Ansambliga Nexus tuntuks saanud lauljatar, kahe lapse ema ja ärinaine Helen Randmäe, kes kannab nüüd mehe perekonnanime Randmets, räägib Ohmygossip.ee’le, milliste aksessuaaridega ta armastab oma isikupära rõhutada, milliste brändide riideid ta eelistab ning kus võib teda kõige tõenäolisemalt shoppamas näha.

 

“Erinevate aksessuaaridega — peamiselt osutavad selleks ehted, kas siis kaelas, kõrvas või käe ümber. Ei olegi kindlat eelistust brändide osas, see mis parasjagu meeldib selle ka ostan. Bränd ei ole minu puhul oluline,” räägib Helen Randmäe Ohmygossip.ee’le. “

Ja tegelikult mulle väga ei meeldi käia suurtes shoppingu keskustes. Mul tekib alati kohe tunne, et seal on liiga palju inimesi, palav, umbne ja õhku ei ole. Lähen poodi ainult siis, kui mul tõesti midagi väga vaja on ja siis katsun ka sealt ruttu välja saada.”

Mida kaunis naine aga iial ei kannaks ning mida peab suuremteks moeapsudeks, mis silma riivavad? “Mulle lihtsalt isiklikult ei meeldi ruudulised seelikud ja pintsakud, et neid ma tõenäoliselt iseendale kunagi selga ei pane, kui just mõne moedemmi raames stilisti poolt sokutatud pole. Ma arvan, et kui erinevad mustrid kokku panna, mis omavahel totaalselt ei sobi, riivavad kindlasti silma. Ja tegelikult saab nii paljusid kombinatsioone nimetada moeapsudeks, et see nimekiri läheks siin küll väga pikaks.”