OHMYGOSSIP — Kui palju kulub ühel kaunil naisel keskmiselt kuus riietele, ilusalongidele ja kosmeetikale? Modell ja ilutoimetaja Lilian Lõhmus avab Ohmygossip.ee lugejatele oma ilu-maailma tagamaid ning räägib oma suurimatest naiselikest nõrkustest.

“Summat kokku ei ole arvutanud. See on ka igal kuul erinev. Kosmeetikatooteid ei pea paari kuu möödudes uusi ostma, kuid otsa saavad asjad pahatihti just ühel ajal. Kindlasti peab mul olema kvaliteetne šampoon ja balsam. Kasutan kas Tigi või Joico tooteid. Kuna värvin juukseid, siis pean nende eest ka topelt hoolitsema,” räägib alati särav ja hoolitsetud Lilian Lõhmus Ohmygossip.ee’le.

“Meikimiseks kasutan põhiliselt Diori, Mac`i ja Make Up Store tooteid. Ka parfüümid on äärmiselt olulised. Mulle ei meeldi kellegi nimilõhnad. Käsi ei tõuse ostma näiteks Britney Spearsi või Paris Hiltoni lõhna. Riideid ostan pigem välismaalt või lasen õmmelda. Mul on üks väga hea tuttav õmbleja. Ei meeldi üldse üritusel põrkuda samas riietuses inimestega. See oleks väga piinlik olukord minu jaoks.”

Mis on aga Liliani kõige suuremad pahed ja nõrkused? “Tegelikult ma tean, et see pole õige ja käib vastu mu põhimõtteid, aga mul on nõrkus ilusate asjade vastu. Mulle meeldivad edevad ehted, riided ja mul on väga-väga suur nõrkus kõrgete kontsadega ilusate kingade vastu. Olen korduvalt läinud poodi näiteks plätusid ostma ja koju läinud ikka järjekordse kingapaariga. Veel meeldivad mulle erinevad parfüümid. Samas on need nõrkused, mis esinevad ilmselt enamikel naistel. Üks minu suurimaid nõrkusi on kiired autod. Mulle meeldib kiirus kohe väga. Seda võiks ühtlasi nimetada ka paheks, sest liikluses kiiruse ületamine on väga taunitav.”

Avafoto: Lilian Lõhmus (Erakogu)

 

Vaata ka:
Lilian Lõhmus: Põhimõtteliselt pole modellitööl glamuuriga väga palju pistmist
“Põhimõtteliselt pole modellitööl glamuuriga väga palju pistmist – ärkamine on tavaliselt väga varakult, kuskil 5-6 paiku hommikul. Terve päev peab linnas castingutel jooksma. Välja arvatud siis, kui mingi töö on saadud,” paljastab kaunis modell Lilian Lõhmus Ohmygossip.ee’le modellinduse tagamaid.

Modell Lilian Lõhmus Ohmygossipi`le: Soovin, et inimesed oleksid julgemad!
”Lapsepõlves unistasin missiks saamisest nagu kõik väikesed tüdrukud sellisel ajal. Mäletan väga hästi, kuidas vaatasin Kroonikast kuldses kleidis Kristiina Heinmets (Aigro) pilte ja unistasin ise samast olukorrast ja missikroonist. Paraku läks teisiti ja sattusin hoopis juhuse tahtel modellimaailma. Kõik käis läbi tutvuste – tuttav modell kutsus mind endaga agentuuri ja seal tehti esimesed testpildid,“ räägib modell Lilian Lõhmus Ohmygossip.ee’le.