“55. Eurovisiooni lauluvõistlusel on lähenemas. 14. mail olen Norra pealinnas Oslos oma üheksandal Eurovisiooni lauluvõistlusel. Jah, ma olen täpselt kaheksa korda alates 2002. aastast alati Eurovisiooni kohapeal jälginud – nii pöörane kui see ka ei tundu, aga ma olen sellest võistlusest justkui sõltuvuses,” kirjutab fotograaf Indrek Galetin.

“Mul on tohutult hea meel ja suur au olla juba kolmandat aastat järjest Euroopa Ringhäälingute Liigu (EBU) poolt määratud Eurovisiooni lauluvõistluse ametlik fotograaf,” kirjutab Indrek Galetin oma blogis.

“Iga kord kui sellest räägitakse, kirjutatakse või seda arutatakse, on alati kellelgi vastu öelda, et mis selles siis nii erilist on? Eurovisioonil on sadu fotograafe, Eestist läheb neid samuti oma viis või isegi rohkem. Millega küll Galetin uhkeldab? Paraku nii see ei ole, sest EBU poolt tellitud Eurovisiooni ametlikke fotograafe oli enne ainult kaks ja alates sellest aastast on meid kolm. Seega ei saa öelda, et selle pärast uhkust ei peaks tunda. Kui ma ikka olen maailma suurima ja Euroopa lemmik TV-show üks kolmest ametlikest fotograafidest, siis on vähemalt minu jaoks see suur läbimurre ja ülemaailmse karjääri tegemise võimalus.”

“14.-31. mai olen Oslos Eurovisioonil. Püüan teid oma tegemiste ja huvitava pildimaterjaliga kindlasti kursis hoida!”