Alati särav Eastworks Invest OÜ tegevjuht ja Trend24 peatoimetaja Kadi Viljak arutles Trend24 veebilehel Europarlamendi valimisest. “Loodetavasti leiavad nädalast nä dalasse Euroopa Parlamendis käsikäes Eesti eest seisvad Kristiina ja Indrek läbi oma ühiste tähetantsude mälestuste ka viimaks ühise keele ning võtavad Brüsselis vanade kodutülide unustamiseks väikese lepitusdringi.”

“Mina olen valimistulemustega üpris rahul. Nii-öelda protestivalimiste vaimus eestlaslikult õelutsedes – eks halvimatest parimad said valitud. Ja nüüd on see siis lõpuks tehtud. Euroopale tõestatud, et eestlased on tõepoolest mitte ainult laulu- vaid ka tantsurahvas! Tervelt pool meie äsjavalitud europarlamentääridest on kohalikud tantsulõvid – nii Vilja Savisaar, Kristiina Ojuland kui ka Indrek Tarand on glamuurse telešõu “Tantsud tähtedega” staarid,” kirjutab Kadi Trend24 veebilehel

“Mis näitab, et edukas poliitik ei tohi olla kuivik, kes meelelahutusmeedia ära põlgab. Tõtt öelda kipub viimasel ajal poliitikagi meenutama pigem tantsu aurukatla (või oleks paslikum öelda rahapaja?) ümber kui reaalselt koostööd, et Eesti ülemaailmsest majanduskriisist võimalikult väiksemate kaotustega välja tuua.”

“Loodetavasti leiavad nädalast nädalasse Euroopa Parlamendis käsikäes Eesti eest seisvad Kristiina ja Indrek läbi oma ühiste tähetantsude mälestuste ka viimaks ühise keele ning võtavad Brüsselis vanade kodutülide unustamiseks väikese lepitusdringi. Ei olnudki see ju väga ammu kui – uskudes toonaseid ajalehti ja tagatubade kõlakaid – välisminister Kristiina Ojuland mingil isekal põhjusel kantsler Indrek Tarandi ministeeriumist välja puksis. Sest saati pole kumbki seda vihmalompigi sallinud, kust teine läbi astunud…,” lisab Kadi.