Mick Jaggeri (70) disainerist naine L’Wren Scott (47) leiti eile hommikul oma New Yorki korterist surnuna. Naine oli ennast salliga ukselingi külge poonud, vahendab Ohmygossip.com. Naise leidis L’Wren’i assistent.

Kaunis ja ambitsioonikas L’Wren Scott oli Jaggeriga suhtes aastast 2001. Just hiljuti alustas aastaid tagasi modellina alustanud ning hiljem disainerina jätkanud Scott koostööd tuntud kaubamärgiga Banana Republic ning on riietanud muuhulgas selliseid maailmastaare nagu Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie, Michelle Obama ja Nicole Kidman. L’Wren disainis Jaggerile ka kogu The Rolling Stonesi 50-aastase juubeliturnee kostüümid.

Austraalias tuuril viibiva Mick Jaggeri esindaja sõnul on laulja naise ootamatust surmast täiesti šokeeritud ning rusutud.

L’Wren Scott on mitmeid kordi intervjuudes öelnud, et soovib ennast ise tõestada ning olla tuntud kui disainer, mitte kui The Rolling Stonesi ninamehe Mick Jaggeri elukaaslane. “Ma olen moedisainer. Ma ei taha, et mind nimetatakse kui kellegi tüdruksõpra.”