“Tänan sind, kõigevägevam, et andsid mulle jõudu oma last kaitsta!” õhkas nädala alguses tütre ilmale toonud “Sajandi armastuse” staar Meryem Uzerli (31) pärast sünnitust. Näitlejal on seljataga katsumusterohke aasta – beebi isa hülgas Meryemi, kes üritas suurest südamevalust endalt koguni elu võtta, vahendab Õhtuleht.

Türgi menusarjas “Sajandi armastus” sultan Suleiman Suure naist Hürremit kehastanud näitleja otsustas eelmisel kevadel ootamatult sarjast lahkuda ning fännid ega meedia ei teadnud kaua tõelist põhjust – tema murdumise põhjuseks oli õnnetu armastus.

“Tere tulemast siia ilma, mu kallis Lara Uzerli! Tänan oma parimat sõbrannat Anat, kes oli sünnituse ajal minu kõrval,” kirjutas Meryem Facebookis oma fännilehel. Seal tänas ta peale sõprade ja pere ka ustavaid fänne, kes talle sotsiaalmeedia vahendusel soojade sõnade näol tuge pakkusid.

Samal ajal, kui Meryem naudib esimesi emarõõme, ootavad fännid palavalt armastatud näitleja naasmist ekraanile, sest kuigi Hürremi rolli valiti pärast Meryemi lahkumist uus näitleja, ei olevat seriaal nüüd enam sugugi see, mis varem.