“Ei loe mitte see, mida ütled, vaid see, kuidas sinust aru saadakse,” ütleb tuntud telediktor Katrin Toome Ohmygossip.ee’le.

Katrin Toome, mida põnevat meenutaksite eelmisest aastast?
Eelmine aasta oli väga kirev, positiivne ja sündmusterohke. Tutvusring laienes paari suurepärase sôbra vôrra. Eelmisel aastal kolisin oma uude kodusse ning avastasin endas jôu ja oskused ise oma kodu remontida — pahteldamine, värvimine vôi tapeedipanek on tänaseks selge. Soovitan soojalt leida julgust ja pealehakkamist ise kodus remonditöödega nokitseda — suurepärane stressiravim!

Milline on teie lemmikvärv ja kas te riietate ennast ka vastavalt sellele?
Lemmikvärvid muutuvad ajaga. Eelmisel aastal oli lemmikvärviks valge, praegu aga sinine. Sinise periood oli mul 15 aastat tagasi, nüüd jälle. Riietuses see praegusel ajal ei väljendu, küll aga kodusisustuses. Riietusse tulevad lemmikvärvid suvisel ajal, sest suvi ongi värvide aeg.

Milline on teie lemmiktoit ning ehk on teil anda ka mõne hea toidu valmistamise retsept?

Ma olen suhteliselt kehv kokk. Kuna ma olen suuresti makaronitoiduline, siis tulevad ka mul endal paremini välja just pastaroad. Kindlasti oskan ma valmistada imemaitsvat makaroni- vôi kartulisalatit – sôbrad kiidavad. Minu lemmiktoiduks ongi kodune kartulisalat.

Kas te poliitika vastu huvi ei tunne ning näiteks Europarlamenti pole plaanis kandideerida?
Mul ei ole selliseid ambitsioone.

Te olete küll Tallinna Televisioonis uudistediktor, aga kas pole olnud soovi mõnda saadet juhtima hakata?

Ma juhin saadet. Uudistesaadet. Mulle meeldib mu töö väga, senini pole tulnud soovi juhtida mônda teist saadet. Ega jääks aegagi.

Olete tuntud telediktor. Kui tihti teid tänaval ära tuntakse ja milliseid komplimente teile tehtud on?
Ikka tuntakse. Kuigi ma eraelus näen välja veidi teistsugune kui uudistediktorina. Tihti tuntakse hääle järgi ära. Naistele ikka tehakse komplimente, selleks ei pea olema televisioonitöötaja. Kõige rohkem saangi komplimente hääle kohta.

Kas mõni teine meie telekanal pole teid oma kollektiivi kutsunud?

Tallinna tTV-s töötamise ajal mitte.

Millega te tegelete teletööst vabal ajal?
Mulle meeldib lugeda. Palju tähelepanu ja hoolt vajab ka mu 15 aastane koeraproua, labrador Exley, meile meeldib teha pikki, rahulikke jalutuskàäike. Mind huvitab Tallinna ajalugu, seetõttu leian ennast üsna tihti kolamas mööda veel enda jaoks avastamata paiku, iPadist uudistades pilti “enne” ja vaadata milline on nüüd.

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja käesoleva aasta esimeseks pooleks?

Ega erilisi plaane polegi. Planeerin lähiajal sõitu naaberriiki Soome, et sõpru külastada ja tahan lähiajal ära käija ka paaril Draamateatri etendusel. Muidu möödub aga aasta esimene pool suuresti töötähe all ning muidugi kevadet oodates.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Ei loe mitte see, mida ütled, vaid see, kuidas sinust aru saadakse.