Maikuu FHM, mida kaunistas kaunis Mischa Barton, tegi endistest TopTopi skandaalsetest ja kaunistest alastiuudiste ankrutest Lilitist ja Triinust fotosessiooni. Nagu ikka FHM-ile kohane, ka seksi ümber keerleva intervjuu. Vaateme, mida “Unistuste printsessis” kaasa löönud tüdrukud rääkisid.

Millise kavala seksinipi annaksid FHMi naislugejatele, küsib FHM-i ajakirjanik Robert Kõrvits. Triinu: “Naised, olge rohkem vabameelsed ja ärge lööge risti ette proovimaks uusi, huvitavaid ja keelatuid seksivõtteid!”.  Lilit: “No mis seksinippide jagaja nüüd mina olen, ma ju alles nii noor! Aga seksis nagu elus üldse tuleb olla loomulik, siis laabub kõik iseenesest.”

Küsimusele, millised üldkehtivad seksimüüdid a la “maasikad ja ?ampus” või “kahekesi armsamaga mullivannis” teie puhul ei kehti? Lilit: “Mulle meeldib kõik, mis on romantiline. Nii maasikad, ?ampus, jaccusi kui ka küünlavalgus, hea muusika, erutav lõhn…Selles suhtes olen ma tüüpiline naine. Triinu: “Ma ei tea, minu arust minu puhul ei kehti need mesimagusad ja tihti nagu võltsid sõnad, millega voodisse üritatakse meelitada. Aga maasikate ja ?ampusega võiks jaccusis hea meelega mulistada!

Lõpetuseks paluti tüdrukutel öelda üks positiivne uudis. Triinu: “Üheksa kuud sitta suusailma hakkab läbi saama! Mehed, viimane aeg on ennast suveks üles vuntsida!” Lilit: “Ja soojad ilmad laiendavad ju veelgi seksimisvõimalusi. Pange oma fantaasia tööle!