Targalt meigitud nägu on kaunis vaadata nii päevavalguses, õhtusel üritusel kui fotol. Toome teieni 10 vajalikku meiginippi, mis teid jumestamisel aitavad.

1.KASUTA MATTE TOONE. Matid toonid on sära ja läiketa. Kui sinust tehakse pilti, on hea vältida kõike, mis su näol valgust peegeldab. Kaameravälgu ja lisatud läike tõttu jääb pildile õlinägu, mitte su loomulik ilu.

2.KANNA MEIK NÄOLE LOOMULIKUS VALGUSES. Parima tulemuse saavutamiseks kanna jumestus näole loomulikus valguses. Tubases valguses võib su meik teisiti paista. Mõnes valgustuses võid paista jumetum ning seetõttu liiga palju meiki peale kanda. Oleme kõik näinud endast pilte, mille puhul arvasime kodust lahkudes, et jumestus on korralik, ent mida nähes mõtleme, mis küll valesti läks ja kuidas edaspidi fotodel hea välja näha.

3.KASUTA KOLLASE VARJUNDIGA PUUDRIT. Kollase varjundiga puuder näeb fotodel parem välja kui läikiv või läbikumav puuder. Teised puudrid peegeldavad valgust ning sa jääd pildile läikiva ning kaamena.

4.HAJUTA PEITEPULGA VÄRV SILMADE ALL. Enamik meist proovib silmaaluseid tumedaid ringe peitepulgaga katta. Tavalistes olukordades see sobib, ent vahel jääb peitepulga värv fotodel liiga tugevalt näha. Hajuta peitepulga värvi väga korralikult. Halvasti hajutatud peitepulgavärv võib peeni kortse esile tuua ning silmade ümber veider paista.

5.MUST LAINER JA MUST RIPSMETUŠŠ. Paljud asjatundjad, kes annavad nõu, kuidas fotodel hea välja näha, soovitavad kasutada musta lainerit ja ripsmetušši. Kui sa kasutad tavaliselt pruune toone, vali nüüd must. Tumedam värv loob su näole parema kontrasti, mis toob silmad rohkem esile.

6.PÕSEPUNA. Põsepunata võib su ilme paista tuhm, eriti tugeva välgu all. Põsepuna annab su näole kindlama kuju, ilma põsepunata näed pildil välja nagu ebamäärane silmadega laik. Ära põsepunaga ka üle pinguta. Kanna seda alustuseks kergelt peale, vajadusel lisa.

7.ÄRA UNUSTA HUULEPULKA. Kui oled mõelnud, kuidas fotodel hea välja näha, ära unusta huulepulka. Huulevärvita sulab su suu ülejäänud näoga ühte. Parimate tulemuste saamiseks pead oma näoosad kontrastidega esile tooma.

8.VÄLDI VARJUSID. Katsu mitte jumestusega näole varje luua. Ära kanna silmade alla tumedat värvi. Õpi oma nägu kaamera ees nii hoidma, et näole ega lõua alla ei jääks varjusid.

9.RÕHUTA HELEDA VÄRVIGA KONTUURE. Uuri, kuidas oma näo piirjooni välja joonistades pildil parem välja näha. Võid põsesarnade ja lõua alla, nina külgedele ning oimukohtadele kanda oma naha loomulikust toonist paar tooni tumedamat päikesepuudrit. Kohtadele, kuhu langeb valgus, kanna heledamat tooni. Kanna seda põsenukkidele, lauba keskele ning ninaseljale.

10.TEE SILMAD VALGEMAKS. Ära unusta silmatilku, et kaotada silmist kõikvõimalikud punased jooned. Verd täis valgunud silmad võivad hea pildi täielikult rikkuda. Silmad paistavad suuremad ja selgemad, kui kannad sisemistele nurkadele heledat lauvärvi.

 

Allikas: allwomenstalk.com