Väidetavalt on need meeste suurimad kirejahutajad. Mitme vastu sina neist eksid?

1. Pikad küüned
Sinu meelest võivad need ju ilusad olla, aga fakt on, et 99% mehi eelistab lühikeste ja loomulike küüntega naisi. Keegi ei keela sul põnevaid lakke proovida, aga vaadates pikki kulliküüniseid, pelgavad mehed eelkõige, et nad saavad kõvasti haiget.

2. Liiga palju parfüümi
Arvad, et kui jätad lahkudes endast parfüümipilve hõljuma, jääd meestele paremini meelde. Eks vist jäädki, aga kindlasti mitte heas mõttes. Meestel kui “küttidel” on väga hea nina ja tugev parfüüm pigem peletab kui meelitab.

3. Meeleheide
Milline mees ei tahaks enda kõrvale kaunist naist? Jah, enda kõrvale, mitte käe otsas rippuma! Kui istud tal pidevalt süles, sikutad teda käest, helistad talle ja räägid kõigile, kuidas sa temata elada ei suuda, oled varsti taas vallaline. Meestele meeldivad eelkõige naised, kellel on ka oma elu.

4. Rumala mängimine
Vahel arvavad naised, et see on armas, kui nad midagi ei tea ja mehe ees pisut totut mängivad. Tegelikult on vastupidi — teed end niimoodi lihtsalt lolliks, nii et järgmine kord mõtle, enne kui meelega midagi rumalat küsid.

5. Eksist rääkimine
Miski ei pane su meest veel ebamugavamasse olukorda kui oma ekskallimast rääkimine… Mõned naised arvavad, et see muudab nende mehe heas mõttes armukadedaks, kuid ausalt öeldes tekitab see neis pigem vastikust.

6. Liigne hoolitsemine
Sa pole oma mehe ema, nii et lõpeta tema pidev poputamine ja eeldamine, et ta ei saa oma asjadega ise hakkama.

Allikas: allwomenstalk.com