End selgeltnägijaks pidav Hannes Vanaküla tuleb taas välja mitmete oma teooriatega, teeb mõned ennustused ning räägib oma plaanidest. Mis mehel südamel, saate lugeda juba alljärgnevast artiklist.

Hannes Vanaküla, mida põnevat ja meeldejäävat tooksite välja eelmisest aastast?
Aasta lõpus avastasin, et inimesed sünnivad erinevatesse klassidesse. Neid on 4. Sünnijärgselt on kõige madalam klass inimloomade klass. Nemad lihtsalt vegeteerivad. Ootavad, et keegi hea onu (vahet pole, kas see on EL või Jeesus) tuleb ja päästab neid. Alamklass on inimesed, kes teenivad oma emotsioone ja tundeid. Selline inimene tegutseb eranditult oma tunde ajendil. Need on inimesed, kes armastavad nautida. Keskklass on mõtlev olend. See inimene suudab valitseda enda tundeid ja emotsioone. Ta tegutseb siis, kui asi on ratsionaalselt läbi mõeldud. Kõrgklassi inimene kasutab oma fantaasiamaailma (nõiavõimed). Selline kõrgklassi inimene suudab tekitada uusi mõttemudeleid ja programme. Ta on uue teadmise tooja. Seejärel avastasin, et Loodusega (Jumalaga) suudab kontakteeruda eranditult ainult kõrgklassi inimene. Selleks, et seda paremini mõista, vaatame kuidas erineva klassi inimesed pidutsevad. Loomaklassi inimene tahab, et tal oleks lihtsalt hea ja mõnus olla. Tema pidutsemismeetod on tõmmata narkotsi, nii et ta on pilves või joob ennast täis kui tarakan. Alamklassi inimene on orienteeritud emotsioonidele. Talle on oluline, et peoruum oleks ilus, et teda ümbritseksid kenad naised/mehed ja toidulaud oleks rikkalik. Keskklassi inimene tahab saada mentaalset naudingut. Tema jaoks on pidutsemine meelelahutuslikult kultuuriline programm. Kõrgklassi inimene ei pidutsegi. Ta saab naudingu siis, kui tal on mingi töö edukalt teostatud. Siinkohas oleks paslik mainida, et me kõik oleme näinud presidendi vastuvõttu. Me võiksime seda pingviinide paraadi defineerida kui alamklassi nägemust kõrgklassist. Aga defineerime erinevad klassid töötegemise kaudu. Meil on alati puudusi. Loom ootab heategijat, näiteks euroabi ja Jeesuse tulekut. Alamklass hakkab võitlema oma õiguste eest. Keskklass hakkab tööd tegema, et saavutada heaolu. Kõrgklassi inimene hakkab teisi muutma ja paneb nad tööle, et saavutada heaolu kollektiivse ühistegevusena. Need neli klassi torkavad kõikjal silma. Igaüks võib teha ise järeldused, kes millisesse klassi kuulub.

Kus ja kuidas te veetsite oma jõulupühad ja aastavahetuse?

Mina, kui Eesti vaimsuse esindaja, ei pea jõulupühi. Minu jaoks on tähtis päev talvine pööripäev. Talvisel pööripäeval avab loodus energiakanalid. Inimeste ülesanne on võtta see energia vastu ja alustada uue võimaluse loomist. Meie, maagid, nimetame seda ressursiks, mida kasutame uue arenguplatoo ehitamiseks. Seda tehakse selliselt, et oleme omaette, vaatame ausalt iseenda sisse, hindame oma puudused üle ja esitame taotluse loodusele millist osa tahame endas parandada ja täiustada. Teine väga oluline asi: ei tohi võtta osa jõulutrallist! Jõulutrall on meile tulnud kristliku süsteemi kaudu, et me kingiksime energia, mida loodus on meile andnud, ära parasiitsüsteemile. Jõulutralli häälestusega me unustame ära iseenda arenduse ja kingituste tegemisega me häälestame end andvasse poolde. Tehes füüsilisi kingitusi teistele inimestele kingime me ka automaatselt looduse poolt antud energia ära parasiitsüsteemile ehk Jeesusele. Ma olen juba päris kaua elanud ja seda teadmist ei muuda enam mitte miski. Kui ma olin noor, siis võtsin minagi jõulutrallist osa. Ma muutusin nõrgemaks, tervis läks käest ära, inimesed ei austanud mind. Ma ei saanud enam iseseisvalt hakkama. Aga kui nõiaks hakkasin ja jõuludest loobusin, olen muutunud iga aastaga tugevamaks, suutes tervendada ka teisi inimesi. Kokkuvõtlikult öeldes on inimene jõulude ajal kahe valiku ees. Kas valida loodus ehk pööripäeva tähistamine, mille käigus ta muutub tugevamaks, elujõulisemaks, tervemaks, edukamaks või valib ta jõulud, mille käigus muutub ta hädavaresest orjameelseks olendiks. Seda tendentsi on näha ka tänapäevases ühiskonnas. Mõtlemine väheneb, haigused suurenevad jne. Mis puudutab aastavahetust, siis see on minu jaoks lihtsalt üks rahvusvaheline joomapidu.

Kristiina Ojuland plaanib luua uue partei ja kutsus rahvast üles sellele nime pakkuma. Kuidas tal uue parteiga minema hakkab, kas oskate ennustada ette?
Ojulandi parteist ei tule midagi välja. Ojuland on vist unustanud, et süsteem ohverdas ta. Seega, inglid ei aita teda. Nüüd on tal ainukene võimalus pöörduda kõrgklassi mehe poole, sest parasiitsüsteemi jumal ei armasta teda. Aga ta on enda meelest nii kõva mutt, et ei vaevugi meeste poole vaatama. Tema ajus on mehed teenendav personal.

Sel aastal on ka Europarlamendi valimised. Kas näiteks Edgar Savisaar võib pääseda sinna?

Edgar Savisaar saab piisava rahvatoetuse, aga kas kohalikud isandad teda sinna lasevad, on juba teine küsimus.

Milliseks võib kujuneda Interpoli poolt tagaotsitava Eerik-Niiles Krossi saatus?

Kross on väga lollis olukorras. Küsimus on, kumba jumalat teenida. Loodust või parasiitsüsteemi? Ja tema valikust sõltub ka tema saatus.

Millal võib Anna- Maria Galojan rahulikult Eestisse tagasi tulla, kas oskate ennustada?

Väga lihtne. Reformierakond teda ohverdas. Niikaua kui meil eksisteerib Reformierakond, niikaua ta tagasi ei saa tulla. Sest see partei hävitab ta.

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja käesoleva aasta esimeseks pooleks?

Esiteks, plaanidest ei räägita, sest siis hakatakse neid ära rikkuma. Aga üks on selge, praeguse seisuga töötan välja uut kirjeldust inimeste emotsioonidest. Tänapäeva psühholoogiast tulenevalt on inimestel väga väärastunud arusaam tundemaailmast. Toome ühe konkreetse näite. Viha peetakse halvaks emotsiooniks, mida tuleb maha suruda. Selline maailmakäsitlus on loomulikult pärit kristlikust maailmapildist. Ja mitte keegi pole mõelnud miks loodus on loonud inimesele viha emotsiooni. Vihal on väga konkreetne eesmärk. Viha on inimese immuunsüsteem (kristlikus mõistes kaitseingel). Ta toimib, kui inimene satub keskkonda, mis teda taandarendab ja lõhub, millele keha reageerib automaatselt vihaimpulsina. Intelligentne olend lahkub sellisest süsteemist. Toon enda peal näite. Olude sunnil magasin vanaemaga ühes toas. Järsku kogesin meeletut viha, tõusin voodist üles ja oli tunne, et annaks kellelegi peksa. Ja siis ma märkasin, et minu vanaema loeb issameie palvet. Ma sain siis aru, et kristlik süsteem pole minule ja viha laabus kohe kui selle otsuse vastu võtsin. Kui jälgida inimesi, siis kes on kõige vihasemad? Ikka ristirahvas. Kui viha on seotud konkreetse inimesega, siis näitab emotsioon meile, et selle inimese tahe on minu tahtega vastuolus. See on märguanne. Näiliselt on ta minu poolt, kuid tegelikult õõnestab minu jalgealust. Sellist inimest ei toetata ja ei arvestata temaga. Teine näide. Selline tunne nagu armastus. Siinkohal tahaks mainida, et meil liiguvad ringi mingid tädid, kes räägivad, et armastus on ülim. Nemad on vaid vaenu- ja sõja külvajad. Armastust saame alles siis defineerida, kui oleme aru saanud, et inimesel on väli. Kui me ei mõista inimese välja olemasolu, siis võime
defineerida armastust igatepidi, kuid ikka ei saada aru, mis asi see on. Armastus pole muud, kui enda välja sünkroniseerimine teise inimese või maailma väljaga. See on oskus, mis on väga vähestel. Kuid see oskus on hädavajalik, kui mees ja naine tahavad elada koos, luua perekonda. Ilma armastuseta inimeste väljad põrkuvad. Selle tulemusena on peres palju lahkhelisid, mehed näiteks hakkavad jooma, naised muutuvad priiskavateks, vinguvateks jne.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

On küll. Võib-olla olete tähele pannud, et eesti rahvas kannatab praegu, on peaaegu väljasuremise piiril. Ja põhjus on väga lihtne. Nii nagu enne rääkisin inimklassidest, nii on ka rahvusegregoris kirjed igale klassile. Parasiitsüsteem on hävitanud rahvuste kõrgklassi kirjed. Ehk kui siia maailma sünnib kõrgklassiinimene, siis rahvusegregor ei toeta tema arengut. Kõrgklassi kirjet näeme me vaimsusena. Nagu me teame, on rahvusegregoride vaimsused tänapäevaks peaaegu kõik hävitatud. Ja see on asendatud ainujumala vaimsusega, milleks meil on kristlus. Sinna alla kuuluvad ka teised vaimsused, nagu islam. Aga olete pannud tähele, et eestlaste seas on veel natikene säilinud kõrgklassi kirjet? Jah, oma täismahust kahjuks ainult kuskil 7% aga see on piisav selleks, et sattuda parasiitsüsteemi viha alla. Eesti rahvast piinatakse seepärast, et kristlik kultuur tahab hävitada seda viimast. Ja nüüd ongi mul ettepanek eesti rahvale. Lõpetame piinad. Meil on kaks teed. Punkt A, mis mulle meeldib: lõpetame võõra vaimsuse ees lömitamise. Punkt B, mis mulle ei meeldi. Tapame oma eliidi lõplikult ära. Siis saabub ka õnn meie õuele ja parasiitne eliit ei pea pabistama oma turvalisuse pärast.