Enam kui tuhat fänni tuli “Kodu keset linna” perepäevale, et võttepaiku uudistada ja näitlejatega kohtuda.

Fännid vallutasid seriaali stuudiod juba enne keskpäeva. Innukalt uuriti võttekohti, paluti näitlejatelt autogramme, koguti tegelaste fotosid, söödi pirukaid ning imestati, et seriaali-elu on kohapeal hoopis teistsugune kui ekraanilt paistab.

Austajaid oli kogunenud nii väikeseid kui suuri, nii linnast kui maalt. Paljud kasutasid võimalust ka näitlejatelt endilt üht-teist teada saada; kohal olid Indrek Ojari, Martin Veinmann, Kersti Kreismann, Liis Laigna, Arina Milišnikova ning stsenarist Kerttu Rakke. Karolat kehastaval Arinal oli lausa tegemist, et fännide seas autogrammide jagamisega toime tulla.

Fänne huvitasid väga erinevad teemad – miks tubades saabastega käiakse? Kas kohvikus päris õlut juuakse? Kas seriaali filmitakse ühe osa kaupa? Kuhu kadus Kris? Päriti koguni seda, kas Karola ongi päriselt väike ülbevõitu plika. Uuriti ka Hannese külmkapi sisu, Liisi laual olevat raamatuvirna, elutoa kamina puudevaru jpm.

“Kodu keset linna” jõudis TV3 ekraanile 2003. aasta sügisel. Seriaalis on kaasa löönud väga palju näitlejaid, siiani näiteks Kleer Maibaum, Martin Veinmann, Kersti Kreismann jt.