30. oktoober – 1. November toimub A.Le Coq Arena ruumides Eesti viimaste aastate suurim arvutimänguvõistlus Digifest 2009. Digifesti raames toimuvad Guinnessi rekordiomaniku, maailma suurima turniiri, DreamHack, baltikumi eelvoorud erinevates nominatsioonides.  Oodatakse kohale ligikaudu 400 võistlejat ning mitmeid kordi rohkem pealtvaatajaid. Kõigil huvilistel on võimalik turniiri käiku jälgida ka interneti vahendusel.

Reedel avalöögi saav Digifest, Baltimaade tähtsündmus, on mõeldud kõikidele arvutihuvilistele. Oodata on kokku kuni 400 arvutimängurit ja harrastajat Eestist, Soomest, Lätist ja Leedust. Ametlikud turniirid toimuvad kahes kategoorias: meeskondlik strateegiamäng Counter-Strike 1.6 ning individuaalne autosõidumäng TrackMania Nations Forever, mille võitjad saavad endale tasuta pääsme otse maailma suurima arvutimänguvõistluse finaali, DreamHack, mis toimub  Rootsis, Jönköpingis. Pilet Rootsi ei tundu igaühele just kõige ihaldatuma troffeena, kuid auhinnafond finaalturniiril on juba üle 500 000 Eesti krooni, millele lisanduvad kingitused ka arvutitarvikute näol.

Digifestil on osalejatel võimalik üksteisega mõõtu võtta mitteametlikes mängudes : Counter-Strike: Source, Call of Duty 4, Enemy Territory, Quake Live, Left 4 Dead, Defense of the Ancients.

Noore e-spordi riigina on Eesti jõudnud korduvalt näidata ennast laiemal areenil, osaledes Maailma Meistrivõistlustel ning muudel suurematel üritustel:
QuakeCon 2005 Texas, USA – u96d 1 koht, idle.ee 3. koht
World Cyber Games 2006 Monza, Itaalia – Team sYnck 9-16. koht
World Cyber Games 2007 Seattle, USA – Team sYnck 9-16. koht

Sündmuse üheks eesmärgiks on propageerida noorust ilma alkoholi ja narkootikumideta ning näidata teist võimalust oma vaba aega sisustada sõpradega koosviibimiseks ning uute sõprade leidmiseks.

Vabu kohti veel on ning registreerida saab www.lanparty.ee leheküljel ning reedel juba kohapeal A. Le Coq Arenal. Eelregistreerimisega on sissepääs võistlustele 350 krooni ning kohapeal 400 krooni. Võistlustele saab uudistama ning kaasa elama tulla reedest kuni pühapäeva õhtuni, kui mängitakse viimased finaalid. Pealtvaatajal on võimalik pääse turniirile lunastada 100 krooni eest ning see kehtib kogu ürituse vältel.