“Jõululaupäev olen päris üksi kodus ja kui peale esinemisi jääb aega kiiresti kuusk tuua, siis püüan ka leida mõned ehted. Kuna olen kodust ära alates neljapäevast kuni teisipäeva varahommikuni, siis sellest ka põhjus, miks kõik nii hilja peale jääb,” räägib tiheda esinemisgraafikuga muusik Karl Madis Ohmygossip.ee’le.

Karl Madis, mida põnevat meenutaksite suvest ja lõppevast aastast?
Möödunud aastast on palju toredat meenutada. Nagu USA’s esinemised ja ansambel Karavani 30 juubelituur. Aga aasta pole veel läbi ja palju esinemisi on veel ees.

Milline on teie lemmikvärv ja kas riietate ennast vastavalt sellele?

Mul ei ole lemmikvärvi ja värvid võivad erinevad olla, aga kõige tähtsam on neid hästi kokku sobitada.

Kas teil on olemas ka oma lemmiktoit ja ehk annaksite mõne hea toidu valmistamise retsepti?

Toiduga pole mul kombeks pirtsutada, aga kõige rohkem tunnen pikkadel reisidel puudust mustast leivast. Ühestki teisest toiduainest pole nii palju puudust tundnud kui leivast.

Kus ja kuidas te plaanite oma jõulupühad ja aastavahetuse veeta?

Jõululaupäev olen päris üksi kodus ja kui peale esinemisi jääb aega kiiresti kuusk tuua, siis püüan ka leida mõned ehted. Kuna olen kodust ära alates neljapäevast kuni teisipäeva varahommikuni, siis sellest ka põhjus, miks kõik nii hilja peale jääb.

Kus ja millal võib teid esinemas näha lähemate kuude jooksul?

21.dets. oleme Karksi-Nuias ja aastavahetusel Saaremaal. Kõik teised üritused on sel aastal kinnised. Aga järgmisel aastal oleme jälle Saaremaal Diva ööklubis, Pala kultuurimajas, Cafe Amigos, Pärnu Kuursaalis jne. Tuleb vaid jälgida reklaame.

Kas te olete ka uusi laule salvestanud ja ehk plaanite ka uue plaadi välja anda?

Karavani 30 juubeli puhul tuli välja just Karavani Kullafondi kolmikplaat. Päris uuest laulust rääkisime eile, aga sel aastal selle valmimiseks enam aega pole. Nii et järgmise aasta algul teeme ära.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Alati on midagi südamel nagu see, et meie raadiod ei taha eestikeelset muusikat lasta, aga ega sellest rääkimisest mingit abi ei ole, samas ütlemata ei saa ka jätta. Ilusat aastavahetust kõikidele ja loodame, et uus aasta tuleb veelgi parem!