Täna,  23. oktoobril naaseb klubi Privé pulti dj Karizma, kes jättis kaks aastat tagasi kõigile klubis viibinutele kustumatu mulje.

Eelmisel DJ Karizma peol viibinud fotograaf Triin Kokk meenutab seda pidu kui midagi erakordset ja erilist: “Pisike ruum, mis on puupüsti täis ja kõik hüppavad, põrand väriseb ja on tunne, et see ei ole päriselt võimalik. Iga uue loo saabudes on tunne, et enam paremaks minna ei saa, aga läheb. Kõik on õnnelikud ja maailmas ei ole enam ühtegi muret ja sa tantsid kuni päike tõuseb ja samamoodi tantsivad kõik su ümber.”

“Karizma setid on alati unikaalsed ja tema oskus lugusid kokku mängida on midagi sellist, millest osad dj-d ainult unistada võivad. Kui on üks pidu, millest sa ei taha ilma jääda, siis see on SEE pidu,” lisab Triin.

DJ Karizmast on saanud rahvusvaheline artist, kes hiilgab oma uuenduslike ideedega. Ta sooviks, on luua muusikat, mis üksnes ei innustaks, vaid iseloomustaks tema generatsiooni. Karizma on öelnud: “House muusikast saab tulla üksnes head”. Tema kätes sulavad ühte pop ja klassika, uus ja vana ning tulemuseks on miski, millega sarnanevat teie kõrvad pole varem kuulnud. Ta võib kokku panna Stevie Wonderi ja Beyonce, luues midagi uut ja seniolematut. Olles kord juba sattunud tema lummusesse, on tantsupõrandalt võimatu lahkuda. Karizma on teinud re-mikse sellistele artistidele nagu Lenny Kravitz, Bob Sinclar ja Amira ning tema produktsioonid on teiste hulgas võitnud ka Simon Dunmore’i ja Tony Humphries’I südamed.

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00. Pilet 200, flyeriga 150, family-listiga 100.