Kirsti Timmer (37) juhib juba aastaid saadet “Naistekas”, mille teemad üllatavad teda ennastki. Timmer räägib ajakirjale Kroonika, et kõige rajum ja enim tagasisidet toonud teema on olnud nuhkimine. “Täiesti uskumatu, mida inimesed teevad. Uskumatu, mis nippe välja mõeldakse. See saade oli nagu Stirlitzi luurekool,” räägib Timmer.

Helistajad on olnud peamiselet nuhid ise. “Nad andsid teistele nuhkidele nõu, kust osta arvutisse vastavaid nuhkimisprogramme, kuidas panna koju üles salakaameraid, sokutada kaasa diktofone… Mõni oli käinud koguni tasulistel arvutikoolitustel selleks, et kellegi järel nuhkida või töökaaslaste meiliboksides sorida. Kuulasin suu lahti, millega naised tegelevad. Enamik nuhke olidki naised ja enamasti nuhiti oma elukaaslase järel,” kirjeldab Kirsti.

Küsimusele, kas Kirsti on ka ise oma mehe järel nuhkinud vastab kuulus raadiohääl: “Ma arvan, et ma võisin seda teha meie esimesel või teisel kooseluaastal. Tema telefoni uurisin kindlasti. Uurisin tema sõnumeid. Olin lõpuks rõõmus, aga natukene ka pettunud, et olin suure operatsiooni ette võtnud ja ei midagi,” naerab Timmer.

Veel on Kirstil jutustada üks lõbus kindalugu. “Ükskord istusin oma mehe autosse ning leidsin sealt väikesed ja minu meelest väga ilusad kindad. Vihastasin hirmsasti ja küsisin, mis need veel on. Ta hakkas naerma, ütles, et need on ühe väga ilusa ja rikka tibi omad, ning tegi ettepaneku sõita Statoili, et näidata, kelle kindad need on. Mina vastu: kusagile ma ei tule, enne kui ütled! Lõpuks nõustusin, ja mees viis mu tanklapoe autotarvete riiuli juurde, kus olid müügil samasugused väikesed kindad. Need osutusid venivateks 12 krooni maksvateks töökinnasteks!”

 

Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Kroonika