Carola Madis naudib juba pikemat aega elu Los Angeleses Hollywood Boulevardi külje all ja seda koos oma muusikust elukaaslase Printziga. Buduaar palus tal lõpetada seitse lauset..

Minu suurim nõrkus on … see, et kui mulle pakutakse midagi, mida ma väga tahan, siis mul on väga raske sellest keelduda, vaatamata sellele, kas teiste meelest on see okei või mitte. Kuulan oma keha ja käitun vastavalt sellele. Olgu see šokolaad või mingi põnev seiklus või mis iganes mind huvitab.
Oleksin nõus taksojuhiks hakkama tingimusel, et …
saan kõigile sõidu lõpus öelda – see sõit oli teile tasuta, ilusat päeva!
Minu külmkapist ei puudu kunagi … mandlipiim ja hunnikute viisi värskeid puu- ja köögivilju.
Alkoholi tarbisin viimati, sest … tahtsin arvatavasti maitsta, mida keegi joob. Tegelikult ma alkoholi ei tarbi üldse, aga see pole mingi põhimõte, mulle lihtsalt ei meeldi alkohol. Nii et olen avastud veinide maitsmise jne, aga tavaliselt jõuan järeldusele, et värske viinamarjamahl on parem.
Naersin viimati südamest … täna ja tegelikult naeran südamest iga päev. Mulle meeldib naerda ja ma teen seda alati selge ja kõlava häälega, sageli isegi nii, et pisarad voolavad. Õnneks suudavad inimesed mu elus mulle seda igapäevaselt pakkuda.
Unistan praegu … Paradiisi saarest, kus saaksin elada oma lähedastega ja olla muust maailmast täiesti sõltumatu, kasvatada oma toitu, elada ökomajades, mis toodavad ise elektrit ja vett, igapäevaselt olla mere ääres, püüda mereande, uusi oskusi õppida ja olla ise, ning et kõik mu ümber oleks õnnelikud ja terved ja tervislikud.
Kui saaksin 24 tundi elada nähtamatuna ja oskaksin lennata, siis … otsiksin üles kõik need suurfirmade juhid, kelle ahnus on maailmas palju halba teinud, et õppida neid tundma ja näha, kas on midagi, mida ma saaks teha, et olukorda paremaks muuta.