Eesti oma superstaar Anne Veski lubas kord oma tütrele, et kuna ta vanasti kogu aeg ära oli, siis tulevikus saab temast superhea vanaema.”Ma pole üldse mingi kohvitaja, parema meelega koon sokki,”  räägibki armastatud estraadidiiva Anne Veski, et plaanib lapselaps Frederikule kord täiesti traditsiooniliseks vanaemaks hakata.

“Poiss on alles viiekuune ja muutub iga päevaga. Ma ikka vaatan, kas minust ka äkki midagi on,” räägib Anne Naistelehele, et pisipoisil paistavad tema moodi silmad olevat.

Veski hindab vanaemarolli kõrgelt, sest tema enda tütar Kerligi kasvas peamiselt vanaema hoole all. “Ma sain 21aastaselt emaks — just samal ajal, kui algas mu karjäär, uksed avanesid ja populaarsuse kallal pidi töötama nii Eestis kui Venemaal.”

Praegu kohtub Anne Kerliga kord nädalas. “Ta on praegu emapuhkusel ja naudib emadust tõesti täiel rinnal. On ikka vahe küll, kas saad 20selt või 30selt emaks,” võrdleb Anne end tütrega. “Kerli on minust palju targem, ei lähe mina oma nõuannetega torkima,” muigab ta.