OHMYGOSSIP — Sibulat on alati peetud erakordsete ravivõimetega taimeks. Sibul saab probleemideta hakkama väsimusega, vabastab stressidest ning vitamiinipuudusest.

Mugulsibul aitab stressi vastu. Sibulas leidub terve rida vitamiine, mis on äärmiselt vajalikud võitluseks depressiooniga. Nendeks on C-, A-, D-, B1-, B2-, B6- ja PP-vitamiinid. Ka sisaldab mugulsibul kaltsiumi, kaaliumi, naatriumi, magneesiumi, fosforit ja rauda. Sellise abilisega saab närvisüsteem vaevata jagu igasugustest stressidest.

Porrusibul aitab liigsete kilode vastu. Piisab, kui vaid veidi muuta oma toidusedelit, täiendades seda saadustega, mis normaliseerivad ainevahetust. Üks sellistest imevahenditest on porrusibul, mida peetakse ka suurepäraseks diureetikumiks (liigne kaal on aga üsna sageli tingitud just liigsest vedelikust organismis!). Porrusibulast saate ka C-vitamiini, karotiini, E-, B1-, B2- ja PP-vitamiine, kaaliumi (seda on porrus eriti palju), aga ka kaltsiumi,

Sagedase külmetuse vastu aitab šalottsibul
. Šalottsibul on võimeline efektiivselt vastu seisma igasugustele bakteritele. Lisaks on šalottsibulal suurepärased antiseptilised ja antibiootilised omadused — teda saab kasutada kui taimset põletikuvastast vahendit. Ka sisaldab ta rikkalikult C-, B1-, B2- ja PP-vitamiine, karotiini ning mineraalsoolasid.