Siin on kümme märki, mis viitavad, et kehakaal on normist väljas ja figuur käest lastud. Kui teed vähemalt kolmele punktile siin linnukese taha, peaksid end käsile võtma, kirjutab allwomenstalk, vahendab Naistekas.

1. Riided ei lähe enam selga — varrukad on kitsad, lukud-nööbid ei mahu kinni või vanad head teksapüksid ei tule enam põlvedest kõrgemale. Väga kriitiliselt tasub järeldus teha nendel, kellel “need mõnusad alati venivad ja mugavad “dressipüsid ka enam jalga ei mahu.

2. Su ema pöörab sellele tähelepanu.

3. Sul pole energiat. Tunned end pidevalt uimase ja väsinuna, tahaksid iga päev koju jõudes lihtsalt magama heita ja su suhtumine elusse on negatiivsem kui enne.

4. Arst soovitab. Kui ka su arst vihjab, et mõnes su tervisehädas võib olla süüdi tõusnud kehakaal, siis tasuks seda tõsiselt võtta.

5. Sa väldid peegleid ja tunned end oma kehas ebakindlamalt kui varem

6. Su kehamassiindeks viitab ülekaalule.

7. Kaalunumber on oluliselt tõusnud.

8. Sa ei tea, mida ja kui palju sa sööd.

9. Sa ei mahu enam ära. Võid süüdistada pesumasinat, kui see su kampsuni tillukeseks tõmbas, kuid vaevalt nüüd köögitoolid aegamisi kahanema hakkasid või vann kitsamaks muutus.

10. Kõhutunne ütleb nii. Kuula, mida su keha tahab sulle öelda — tihti polegi tarvis mingeid muid märke, vaid kui sa ise tunned, et oled kaalus liialt juurde võtnud, võid end usaldada.

Allikas: allwomenstalk.com

Vaata ka:
Kontrolli, kas sa oled ideaalses kaalus?

20 põhjust, miks sa kaalus alla ei võta