Siin on 14 kõige levinumat halba harjumust. Kui sa ei soovi saada õnnetuks naiseks, siis katsu neid punkte mitte järgida, kirjutab Alternet, vahendab Naistekas.

14 halba harjumust mida jälgides suudad ka kõige leebemad südamed end vihkama panna:

1. Ela pidevas vaesumishirmus ka siis kui reaalset ohtu pole. Vingu igal võimalusel, et kõik on kallis ja sul ei ole raha. Ärka igal hommikul mõttega, et võid oma tööst või varast ilma jääda.

2. Igavle teadlikult. Harjuta end mõttega, et maailm on üks kuramuse igav paik ja elu on üldiselt mõttetu. Kõik on etteaimatav, pole mingit elevust, põnevust, üllatusi, seiklusi ega midagi, mida oodata.

3. Tee kõigile selgeks, et sa oled haige inimene
. Hoolitse selle eest, et su seisund ei jää kellelegi märkamata ning tõsta need oma elus esikohale.

4. Nori tüli. See on suurepärane võimalus oma suhete rikkumiseks.

5. Võta kõike isiklikult ja solvu!
Alati kui võimalik, eelda, et inimesed su ümber tahavad sind solvata, alandada ja sulle haiget teha.

6. Tee kõike ainult omakasu eesmärgil
. Kui sul on võimalus teisi aidata, jookse minema! Iial ei tohi sa teha midagi ainult selle pärast, et sellest tegevusest on kellelgi teisel kasu!

7. Ära täna! Inimesed, kes oskavad tänulikkust väljendada, on uuringute järgi õnnelikumad ja rahulolevamad kui need, kes seda ei tee. Mille eest sul ongi tänulik olla? Elu on üks paras piin ja siis sa sured…

8. Ära kunagi eelda midagi head Sa tead seda — optimism tuleviku osas lõppeb ainult suure pettumusega. Parem on kohe end halvimaks ette valmistada ja eeldada kõigest kõige hullemat.

9. Süüdista oma vanemaid. No kes siis veel sinu ebaõnnes süüdi on?!

10. Ära naudi midagi. Toitu, veini, loodust, muusikat ja ilu naudivad ainult pealiskaudsed ja mõttetud inimesed.

11. Analüüsi ennast ja jõua järeldusele, et sa elad valesti. Mõtle oma vigadele, oma käitumisele ja probleemidele. Mõista, kui halvasti su elus kõik on. Ära lase positiivsetel mõtetel võimust võtta, tõrju need kiiresti eemale ja keskendu ainult negatiivsele.

12. Ülista minevikku, vihka olevikku, jälesta tulevikku. Meenuta endale igal võimalikul juhul, kui õnnelik ja rõõmus sa olid lapsena, koolieas või värskelt abiellununa. Nendi kahetsusega, et sellest alates on kõik allamäge kihutanud.

13. Vali endale mees, keda hakkad muutma. Armu mehesse, kellel on mingi tõsine viga.

14. Kritiseeri. Ära jäta ühtegi võimalust kasutamata, et kedagi kritiseerida. Halvusta kolleegi riietust, teenindaja hääletooni, arsti oskusi jne. Kui keegi sööb muna, teata kõrgilt, et sa vihkad mune. Võimalused on piiritud!

Allikas: Alternet