Jodie Foster armus esimesest pilgust näitlejatar Cherry Jones´i,  kes mängib naispresidenti teleseriaalis “24”, kirjutab National Enquirer.

Nii Jodie Foster´il kui ka Cherry Jones´il on seljataga hiljuti purunenud suhe. Paar kohtus esimest korda kui Cherry, 52, käis proovivõtetel rolli jaoks komöödias ”The Beaver”, mille nii rezhissööriks kui ka peaosatäitjaks on Jodie Foster, 46.

“Enne filmi ettevalmistustööde algust oli Jodie Foster pahas tujus ja kurtis oma lootusetu armuelu üle”, ütleb allikas ajalehele National Enquirer. See aga muutus kohe pärast seda kui Cherry Jones uuele rollile alla kirjutas: “Nad leidsid teineteist kohe. Ma usun, et nad leidsid omavahel palju ühist olevat, kuna mõlemal on purunenud romantilise suhte kogemus.”

Allikas lisab: “Cherry flirdib Jodie´ga filmivõtetel nagu pöörane. Ta kutsub teda armsakeseks ja ilusakeseks. Paistab tõenpoolest välja, et nende vahel on midagi erilist.”

Filmi tegevustik toimub ühe mänguasjadevabriku VD ümber, keda kehastab Mel Gibson, kes suhtleb teistega kõhurääkimise teel läbi ühe nuku.