Kohvrimängus “Võta või jäta” osaleb 26 modelli. Nende kleitide õmblemiseks kulub 26 meetrit kangast. “Tihtipeale on probleem leida nii palju ühesugust kangast, sest kangarullis on 20 meetrit ja Eestis ei pruugi soovitud riiet ollagi rohkem kui üks rull,” teab stilist Pille Lukksepp. Kohvrimängu tegevprodutsent Jevgeni Supin lisab, et sama probleem on kingadega, sest vaja on ju 26 paari ühesuguseid kingi.

Telemängu formaadi omanik saadab mõnikord soovitusi, kuidas saate väljanägemist mitmekesisemaks muuta. Üks nõks ongi kohvrihoidjatel kleite vahetada, see on efektne ega maksa midagi, on öeldud. “Ei maksa midagi! See on Eesti tootjale üüratu väljaminek!” räägib saatejuht Alari Kivisaar ajakirjale Nädal.

Jevgeni Supin möönab, et muidugi on meie eelarve piiratud võrreldes rikkamate riikidega. “Aga isegi USAs ei kasutata igas saates erinevaid riideid,” teab Jevgeni.  “Mina võiks muidugi lasta igaks saateks uue kleidi teha,” naerab stilist Pille, lisades, et modellide välimust mitmekesistatakse soengute, meigi ja ehetega. Tegevprodutsendi sõnul on tänaseks modellidel kokku kümme varianti kleite, sügishooajal näeb televaataja viit komplekti. Lisaks kleidikestele on modellidel seljas olnud näiteks rahvarõivad ja kitlid, sest selline riietus on hästi haakunud mängija eripäraga.

Stilisti ülesanne on “Võta või jäta” juures kangas otsida, tegumood mõelda, lõiked teha ja ehted valida. Kõik need kleidid õmbleb valmis üks rätsep. Pille Lukksepp on ka saatejuhi stilist. “Alaril on endal häid ideid ja meil on väga hea vastastikune koostöö,” ütleb Pille, kes on veel TV3 uudiste ja “Kodu keset linna” stilist.

Võta või jäta R 20.00 TV3