Teel olles tekivad vahel ikka väärt mõtted! Nii juhtus ka Bar Catering ühe omaniku, endise tantsutähe Mairold Millerti (27) ning Rootsu rannabaari ja külarestorani Roots ühe omaniku Maria Sepperi (28) reisil Tallinnast Pärnusse. Miks mitte taasavada endine pealinna ööklubide lipulaev BonBon – muidugi juba uue kohana, nimega Chocolate!

“Kui Maria ettepaneku tegi, hakkasin naerma ja ütlesin et jajah, aga kui ta ütles, et mõtleb seda päriselt, pidasin auto kinni ja me rääkisime tõsiselt,” räägib Mairold Millert Kroonikale.

Bon Bon suleti varasuvel. Nüüd aga võtsid pinna rendile Mairold ja Maria, kelle Chocolate avab uksed juba detsembris. “Parasjagu käib ümberehitus, senisest kosmoselaeva sisustusest oleme juba vabanenud,” seletab Maria. “Tulemas on üllatusi, mis on siinsel klubimaastikul täiesti uudsed. Ma ei räägi ainult helitehnikast, vaid ka baarilahendustest. Kuna me Mairoldiga oleme ise leti taga töötavad inimesed, kavatseme kõiki korralikult üllatada. Ütleme nii, et peod saavad olema magusad!”