“Aasta lõpp on kontserte pungil täis. Mul on sellest hooajast juhatada ka Kostiveres eakate naisansambel, mille võrra veel esinemisi lisandus. Aastavahetus on praeguseks vaba, loodan seda nautida kodus koos perega,” räägib ansambel Laine liige ja volikogulane Sirje Põllu Ohmygossip.ee’le.

Sirje Põllu, kuidas möödus teil suvi, mida põnevat meenutaksite?
Sel suvel sai teadlikult aeg maha võetud. Ei võtnud ette ühtegi remonditööd. Käisin oma juurte juures Saaremaal ja muidugi sai esinetud ansambel Lainega.

Kas käisite Tallinna Lauluväljakul toimunud Robbie Williamsi kontserdil?
Kahjuks Robbie kontserdile ei õnnestunud minna. Kuulsin, et kontsert oli täiuslik ja minule ta väga meeldib!

Kas teil on olemas ka oma lemmikvärv ja kas te riietate ennast vastavalt sellele?

Minu lemmikvärv on must ja sinna juurde ka sinine. Kuid vahel on ka tuju, kus ma soetan endalegi üllatuseks punaseid ja roosasid riideid. Kollane pole üldse minu värv, kuid sellest suvest on minu kappis just kollased kingad.

Kas teil on olemas ka oma lemmiktoit ja ehk annaksite mõne hea toiduretsepti?

Olen loobunud sealihast ja söön palju kala ja kana ning harva ka veist. Meie pere lemmik on minu tehtud siig õunaäädika marinaadis. Soola siig, siis puhasta luudest ja nahast. Pane fileetükid nõusse. Lõika sinna mugulsibul ja till. Peale vala külm kraanivesi ja õunaäädikas ning sega see suhkru, Vegeta ja Roseepipraga. Lase seista tund ja ongi valmis. Söö külma kartuliga.

Mida te arvate valimistest, kas käisite ka ise valimas ning ehk kandideerisite ka ise kohalikel valimistel?
Ma kandideerisin Jõelähtme vallas. Nüüdseks olen taas volikogus. Koalitsiooniläbirääkimised alles käivad. Ma olen vist vanamoodne, kuid minu meelest ühe tõsise asja, nagu valimiste juurde valijate söötmised ja jootmised küll ei käi. Valitaval peaks olema piisavalt muid ettepanekuid enda valimiseks ette näidata.

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja aasta lõpuks?
Aasta lõpp on kontserte pungil täis. Mul on sellest hooajast juhatada ka Kostiveres eakate naisansambel, mille võrra veel esinemisi lisandus. Aastavahetus on praeguseks vaba, loodan seda nautida kodus koos perega.

Kus ja millal võib ansamblit Laine esinemas näha?

Järgmine esinemine, mis on avalik on 13.detsember Paikusel ning sealt edasi jälle kinnised üritused.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Kas me sellist Eestit tahtsime? Selline mõte tuigatab tihti peas. Midagi on väga sassis siin Maarjamaal. Kogu aeg käib mingi võtlus, küll millegi eest ja millegi vastu? Kas me üldse teame, mida me tahame? Rahvas on suhteliselt “lõhki”. Kuidas neid parandada, ei oska täpselt veel öelda. Kui mul tuleb üks suur ja hea mõte, siis kuulutan seda kõigile. Seniks aga soovin kõigile tervist ja positiivset mõtlemist!