Saatest “Unistuste printsess” tuntust kogunud kaunitar Joanna Ojastu naudib juba mõnda aega värvikirevat elu Hispaanias, Barcelonas. Seal teeb neiu modellitööd ning selle kõrvalt püüab igati nautida kohalikku elu nautida.

Küsimusele, kuidas Joanna Ojastu Barcelonas meeste tähelepanuga hakkama saab räägib pikasäärne kaunitar Buduaarile: “Minul ei ole raske mehi endast eemale hoida. Ma tunnetan, kuidas mind tänaval või restoranis jälgitakse, kuid olen aru saanud, et on kahte sorti naisi : need, kellega minnakse juttu tegema ning need, keda lihtsalt eemalt vaadatakse. Võibolla on see õhus leviva suhtumise tõttu (ei, ma ei hakka teesklema, et ma armsake olen) või siis pikkuse pärast? Ma lugesin kunagi üht artiklit, kus teadlased tõestasid, et lühemad inimesed tunnevad alateadlikult „kartust“ pikemate ees – võta siis näpust, on see tõsi või mitte, kuid peab mainima, et vahel paneb päris muigama, kuidas n.-ö „teed tehakse.“”

Samuti räägib Joanna, et kui hispaanlannad tema mehele silma viskavad, siis teda see juba armukadedaks ei tee. “Kui keegi su kallimat piidleb, ei maksa nõusid loopima hakata, sest loeb see, kuidas su partner sellele reageerib, mis tähtsust on mingil võõral? Kui kallima jaoks aga tundub sellel võõral „tähtsust“ olevat, millest siin üldse enam rääkida? Vabad inimesed, lapsi ei ole ning ainus, mis meid ühendab, on armastus ja usaldus – kui neid murda, siis ei jäägi ju enam midagi.”