Kõigile soovijatele avaneb võimalus pildistada kauneid Playboy kaanetüdrukuid Maarjan Pärna ja Dea Suminit 20.-21. juunil toimuval Playboy korraldatud aktifotograafide koolitusel Laulasmaa Spa-s. Tulevased aktifotograafid viivad õppetöö läbi tunnustatud aktifotograafi Viktor Koškini käe all. Kahe päeva jooksul läbitakse teooria- ja praktikakursus.

Maarjan on julge tüdruk, kes ei häbene tunnistada oma vajadust tähelepanu järele. „Ma ei taha olla kuulus, aga soovisin kogeda midagi erilist, vaheldust igapäevaellu. See võistlus oli hea võimalus,” räägib Maarjan Playboyle. Särtsakate tüdrukute Maarjani ja Deaga, saavad koolitusele tulijad kohtuda juba 20. juunil.

Osalejate parimad pildid ilmuvad Eesti Playboys ning koolituse lõpetajad saavad kursuse läbimist tõendava Playboy diplomi. Koolitus toimub 20.-21. juunil (teooria- ja praktikapäev) Laulasmaa Spa-s Harjumaal. Koolituse hind on 2900 krooni.

Koolitusele palutakse kaasa võtta oma peegelkaamera. Koolituse esimene päev koosneb kaamera ja välkude süsteemi tehnilisest tutvustusest, mõnest tunnist koos modelliga ning valgusskeemide ja valguse loogika teoreetilisest/praktilisest workshopist. Osavõtjad jagatakse väikesteks gruppideks. Teisel päeval erinevatel aegadel iseseisev töö topless modelliga/modellidega juhendaja (minimaalse) abiga.

Koolitusele saad registreerida SIIN