Saksamaal Mannheimis avastas juhuslik jalutaja 4. oktoobri õhtul ühe viadukti alt noore nägusa naise vägivallatunnustega surnukeha. Seksuaalmõrvari ohvriks oli langenud Leedu vahetusüliõpilane Gabriele (20). 19. oktoobri õhtuks oli kurjategija – 40aastane Bulgaariast pärit mees – tabatud, kirjutab morgenweb.de, vahendab Õhtuleht.

Gabriele suundus Vilniuses asuva Mykolas Romerise ülikooli soovitusel tänavu augustis üheks semestriks õppima Mannheimi ülikooli. 3. oktoobri õhtul ristus kena väiksekasvulise neiu tee mehega, kes võttis temalt elu. Pühapäeval teatas Mannheimi politsei, et ohtlik seksuaalmõrvar on tabatud. Selleks osutus aprillis Saksamaale tulnud 40aastane bulgaarlane Emil.

Tegu on Bulgaariast pärit 40aastase Emiliga, kes töötas Saksamaal alates aprillist. Väidetavalt on ta varem Bulgaarias palju aastaid vangis istunud, tal on kodumaal naine ja kaks last.

Kahtlusaluselt võeti kohe pärast kinnipidamist ka süljeproov ning pühapäeva varahommikul kell 4.15 oli selge, et tegemist on Gabriele mõrvariga. Seda kinnitas Stuttgardis tehtud DNA-test. Sama mees oli rünnanud ka 10. augustil Speyeris 48aastast naist ning 17. oktoobril Grünstadtis kahte tüdrukut.

Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehest