OHMYGOSSIP – Olen alati arvanud, et rääkimine on hõbe ja vaikimine kuld, eriti kui midagi öelda pole. Eriti kui ei oska midagi öelda või ei tea, mida öelda. Olen ka alati teadnud, et just rääkides saab enamus asju lahendatud ning paljud väärarusaamad tekivad kommunikatsioonihäiretest ning sellest, et inimesed ei suhtle, ei selgita ega räägi teemasid lahti.

Mu ema õpetas mind juba väikesest peale kõigest rääkima, olema siiras ja jääma iseendaks. Olen seda õpetust enesega läbi elu kandnud ja igapäevaselt rakendanud.

Naljakas, et just eile sain kirja Gossip’ ist Helena-Reedalt, mõttega alustada oma blogi ning siin ma nüüd siis olen, keset sombust Londonit oma kesklinna korteris ja kirjutan elu esimest blogi Gossip´ile.

Mulle meeldis blogi mõte kohe algusest peale ja usun, et paljud mu sõbrad ja fännid ka teavad, miks? Hiljuti küsis üks briti ajakirjanik minult, millised on Sinu fännid? Ja ma vastasin – „nad on intelligentsed, neil on ilus hing, nad tunnetavad ja jagavad ning… nad kirjutavad mulle pikki kirju!“. Just nimelt. Ma olen tegelikult nii liigutatud, et maailmas ei valitse ainult kiirus ja pealiskaudsus, need kirjad annavad mulle palju jõudu ja uusi mõtteid ning olen õnnelik, et minu ümber on inimesed, kellele lähevad asjad korda.

Aga nüüd tagasi blogi juurde. Mõtlesin, et jagaksin lihtsalt oma mõtteid ja arvamusi, teemasid, millega puutun kokku siin kodust kaugel, kuid ka teemasid, millega olen seotud meediavahendusel või Eestis käies. Tahaksin harutada lahti mõned teemad, mis jälle ja jälle pinnale kerkivad ja millest igaühel oma arvamus on tekkinud, tihti algallikaid teadmata. Ehk siis – luban, et räägin nii nagu asjad on – lihtsalt ja ausalt.

Jätan oma esimese blogi niidiotsad siinkohal lahti ja ei puudutagi täna ühtki konkreetset teemat, sest see nädal on olnud kiire ja sündmusterohke, kõige krooniks on mu elus hetkel uue video valmimine. Jagan teiega eksklusiivselt fotosid, mis tehtud videopäeva kaadri tagant ja järgmises blogis võtan juba mõne põneva teema käsile!

Saadan kõikidele lugejatele palju soojust ning loodan, et meie kirjavahetus tuleb pikk ja sisukas!

Armastusega Londonist,
Hannah
Teisipäeva õhtu, 20.oktoober 2009 Kell 17.30