“Kõige põnevam aga oli vast VITAMIIN-i taaskäivitusprojekt ja kontserdi andmine augustis Toila orus ja septembris Tallinna SEB maratoni kultuuriprogrammis Vabaduse väljakul! Puhanud olen aga kõige meelsamini kalavetel! Ega saak ei olegi mu jaoks kõige olulisem – pigem toiming, kui niisugune oma rahus on kõige kosutavam,” pajatab äsja taas vanaisaks saanud muusik Raul Sepper Ohmygossip.ee’le.

Raul Sepper, kuidas on möödunud teil käesolev aasta siiani, mida põnevat meenutaksite?
Aasta on möödunud töiselt ja ka puhates! Selle aasta vägevaim sündmus – poeg oma naisega tegid mind taas kord vanaisaks – see on kindlasti kõige kõigem asi! Kõige põnevam aga oli vast VITAMIIN-i taaskäivitusprojekt ja kontserdi andmine augustis Toila orus ja septembris Tallinna SEB maratoni kultuuriprogrammis Vabaduse väljakul! Puhanud olen aga kõige meelsamini kalavetel! Ega saak ei olegi mu jaoks kõige olulisem – pigem toiming, kui niisugune oma rahus on kõige kosutavam!!

Kas teil on olemas ka oma lemmikvärv ja kas riietate ennast ka vastavalt sellele?
Lemmikvärvi mul ei ole – kõik värvid on kenad! Mingi eelistus siiski on – must ja valge! Kui küsite, et miks… siis otsene vastus puudub, aga jah – kasutan seda kombinatsiooni oma lavariietuses!

Milline on teie lemmiktoit ja ehk on teil anda ka mõne hea toidu valmistamise retsept?
Olen nö. omnivoor ja naudin kõiki hästi maitsestatud ja valmistatud toite! Avastasin, et täitsa hea supi saab Felixi 1/2 L rossolnikust, kuid ma lisan sinna veidi peeneks hakitud (umbes 50g) maasinki, ühe kergelt suitsetatud Rakvere sardelli ja ühe keedumuna, lisan veidi veel pipart ja broileri maitseainet! Täiesti söödav supp tuleb – proovige!!

20. oktoobril on kohalikud valimised. Mida te arvate valimistest, kas olete ise alati hääletamas käinud ning ehk kandideerite ka ise?

Kindlasti osalen valimistel ja ka kandideerin KOV-esse Raasiku vallas valimisliidus “Kodukoha eest”. Soovitan igaljuhul kõikidel osaleda valimistel, et ei peaks hiljem kiruma – iga hääl loeb!! See aga, mis toimub Tallinnas, on muidugi juba valimiste farss! Selline tants… kardan küll – ajab kahjuks paljud inimesed segadusse ja loob soodsa pinnase valimistest üldse kõrvalehoidmiseks! Samuti muudab selline klounaad poliitikud ja poliitika varsti mitte tõsiseltvõetavaks! Ise ei laskuks eales selliste mängudega kaasaminevaks – see poleks minu stiil! Sellistes väikestes kohtades õnneks inimesed teavad-tunnevad üksteist ja siin ei valita parteisid, vaid konkreetseid persoone, keda teatakse, tuntakse ja usaldatakse!

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja aasta lõpuks?
Plaane erilisi ei ole – eks käin tööl, teen muusikat ja mängin (harjutan!) pilli!. Käin ikka esinemistel nii era- kui asutuste pidudel, kui kutsutakse…. ja siiani ikka kutsutakse!

Kus ja millal võib teid laval näha?
Lähemal ajal astun avalikul peol üles 25. oktoobril ( ja kes siis ei saa tulla, siis vigade parandus on  22.nov.) Kannu Pubis – nüüd tal vist mingi itaaliapärane uus nimi, kuigi arvan, et rahvas jääb teda ikka Kannu Pubiks kutsuma!!

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Ei ole mul miskit väga hingel pakitsemas – ma otsekohene inimene ja ütlen tavaliselt otse asjaomastele välja, mida ma miskist asjast arvan! Ainus asi, et KURJUST, ÕELUST, KADEDUST ja AHNUST võiks vähem olla! Ilusat kuldset sügisejätku teile kõigile!