“Otsene lemmiktoit mul puudub, kuid lihtse eestlasena olen ma alati väga meelitatud, kui naasen vanematekoju Pärnusse ning selleks puhuks on laual ema poolt valmistatud kartulipuder ja kotletid,” avaldab sprotlik Kiigajaan Ohmygossip.ee’le oma lemmiktoidu.

Marko Kiigajaan, kuidas möödus teil suvi, mida põnevat tegite?
Suvi möödus mul suuresti sportides. Puhkasin väga pikalt Pärnus ja mängisin rannajalgpalli. See ala on aastatega muutunud aina populaarsemaks ja möödunud suvehooajal saavutasime enda loodud võistkonnaga Fc Üksjalgvärav Eesti rannajalgpalli meistriliigas kõrge 5-nda koha. See oli meie parim hooaeg seni. Samuti tegin väikestviisi ka tantsutreeneri tööd, aidates pulmalistel tantsusamme selgeks õppida.

Milline on teie lemmiktoit ja kas on teil mõni hea toiduretsept ka olemas?

Otsene lemmiktoit mul puudub, kuid lihtse eestlasena olen ma alati väga meelitatud, kui naasen vanematekoju Pärnusse ning selleks puhuks on laual ema poolt valmistatud kartulipuder ja kotletid.

Kas teil on olemas ka lemmikvärv ja kas te panete end riidesse la vastavalt sellele?

Lemmikvärv mul samuti puudub. Kannan kõike toone, sest üksluisus tekitab rutiini.

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja sügiseks?

Sügishooaeg on väga aktiivne periood. Töötan saalis treenerina ja tantsuvõistlustel tegutsen kohtunikuna. Samuti mängin ma erinevates liigades saalijalgpalli, korvpalli ja võrkpalli. Oma osa võtavad ka esinemised kuhu mind on kutsutud. Katsun kõigi nende tegevuste vahel oma aega sisukalt jagada.

Kas te olete alati valimas käinud ning ehk kandideerite ka ise kohalikel valimistel?

Jah loomulikult olen ma valimas käinud. Tegin seda Pärnus ja osalesin eelvalimistel. Pärnakana leian, et see on iga täiskasvanud inimese kohustus, kui nad huvituvad sellest, mis nende linnas toimub ja toimuma hakkab. Mind ennast on ka kutsutud kandideerima, kuid olen otsustanud, et lähiajal ma ennast poliitikaga ei seo.