Lauljatar Hannah tutvustab Inglismaal Eestit ja rühib mööda edetabelit aina ülespoole, vallutades sel nädalal oma uue singliga juba viienda tabelikoha!

Sellel nädalal oma uue singliga „Shadow On The Wall“ UK Upfront Club Chart tabelis 5ndat positsiooni hõivav lauljatar on juba saanud maitsta ka esimesi üleriigilise raadiomängu vilju. Reedeõhtuses BBC Radio 1 programmis „Floor Fillers“ oli eestlanna kõrvuti Lady Gaga, Agnese ja Calvin Harrisega. “Floor Fillers” saate puhul on tegu ühe soovituima saatega artisti jaoks, kuhu tunnise eetriaja jooksul pääsevad vaid hetke kuumimad lood.

Londonis elav lauljatar on muusikategemise kõrval võtnud oma südameasjaks väikese Eesti riigi tutvustamise laiale maailmale ja jäädvustas hiljuti spetsiaalse fotosessiooni käigus oma kehavõlud maailmakaardil, tuues Euroopa teemantina välja just oma koduriigi.

„Enamik britte ei tea kahjuks, kus Eesti asub – olen seda kogenud nii oma raadiotuuride kui kontserdite käigus, samuti intervjuusid andes või lihtsalt uute tuttavatega suheldes. Mõni seostab Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusega, kuid fakt, et Tallinn on Londoni Gatwick’i lennujaamast vaid pelgalt kolme tunni kaugusel, paneb enamikel imestusest kulme kergitama,“ räägib Hannah.

„Samuti suhtutakse eestlastesse siiani kui idabloki kummalistesse olenditesse ja sellist kuulsust pean siin iga päev kummutama. Just seetõttu tuli otsus teha illustreerivad fotod, sest foto räägib rohkem kui tuhat sõna ning nii on võimalik ka kõige lihtsamale britile selgeks teha, kus Eesti tegelikult asub“, kommenteerib lauljatar.