Kõige rohkem hääli – 38 978 – kogus kohaliku omavalitsuste valimistel Tallinnas Lasnamäel kandideerinud Keskerakonna esimees ja Tallinna meer Edgar Savisaar. Ka teine ja kolmas häältekogumistulemus oli valimistel keskerakondlastel.

9733 häält kogus Tallinnas riigikogu keskerakondlasest aseesimees Jüri Ratas ning 6642 häält Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš. Parima mittekeskerakondlasena kogus Tartus sealne Reformierakonda kuuluv linnapea Urmas Kruuse 6117 häält.

Pärnu maavanem ja linnapeakandidaat Toomas Kivimägi kogus endanimelise valimisnimekirja esinumbrina Pärnus 5341 häält. Narva linnavolikogu keskerakondlasest esimees kogus oma kodulinnas 4509 häält

Häältekgoujate esikümnesse mahuvad veel Tallinnas kandideerinud keskerakondlasest Haabersti linnaosa vanem Viktor Vassiljev 5570 häälega, Tallinnas kandideerinud Isamaa ja Res Publica Liidu esimees Mart Laar 5294 häälega, Tallinnas kandideerinud Europarlamendi keskerakondlasest saadik Vilja Savisaar 4909 häälega ja Tallinnas kandideerinud reformierakondlasest välisminister Urmas Paet 4262 häälega.