Alates tänasest asuvad finalistid elama Nordic Hotel Forumis, ees ootavad harjutustunnid Waf Laulukoolis hääleseadaja Maikeni ja liikumiõpetaja Villiko Kruuse käe all ning mitmed üritused.

“Finalistide tase tänavu on väga tugev. Tegelikult oli rohkemgi lauljaid, kes oleks väärinud kohta finaalis. Kuna järgnevate nädalate jooksul astub üles mitu väga isikupärast artisti, usun, et tulevad huvitavad saated,” ütles Maarja-Liis Ilus. “Veel on aga vara ennustada, kas võidab poiss või tüdruk; eks aeg paneb paika, kes nendest suudab ennast paremini tõestada.”

“Siiani arvasin, et kõige raskem oli teatrivoor, kus pinge oli suur ja lühikese ajaga tuli ära õppida mitu laulu. Nüüd aga mõistan, et raskem on allles ees. Saate võitmiseks ei piisa ainult heast lauluhäälest, vaid see nõuab ka palju tööd ja pühendumist,” ütles Birgit Varjun.

Esimene avalik üleastumine toimub juba homme, 20. oktoobril kell 18-20 Solarises EMT Keskuses. “Solarises asuv EMT Keskus on heaks võtte- ja avalikuks harjutuspaigaks nii koha uudsuse tõttu kui sellepärast, et superstaariks pürgijad saavad oma lavanärvi proovile panna ja karastuda ka telestuudiost väljaspool,” ütles saate produtsent Kaupo Karelson. “Samuti on see suurepärane võimalus kõigile superstaariks pürgijate fännidele salvestusest osa saada ning pärast oma lemmikutelt autogramme küsida. Sel hooajal tahame oma publikule eriti lähedal olla – seda nii reaalses kui virtuaalkeskkonnas.”

“Eesti otsib superstaari” on TV3 eetris neljapäeval kell 20.00 ja pühapäeval kell 20.30.