OHMYGOSSIP — Täna kell 21:30 jõuab Kanal 2 ekraanile tõsielusaate “Eesti tippmodell” uus hooaeg. Ohmygossip.ee toob teieni need 12 neidu, kes hakkavad võistlema oma unistuse nimel, et pääseda maailma moelavadele ja ajakirjade esikaantele.

“Eesti tippmodelli” saatesse pürgisid paljud tüdrukud üle Eesti, kuid finaali pääses vaid 12 paremat, kelle hulgas on nii eestlasi, venelasi
kui ka lätlanna. Tiheda sõela läbinud finalistide tõeline katsumus alles algab. Juba avasaates ootab neid ees rabav üllatus, mis lööb kogu
kaardipaki sassi.

“Eesti Tippmodelli” võistlejad elavad kuu aega luksuslikus mereäärses villas külg-külje kõrval, lähevad läbi tulest ja veest, on silmitsi modellimaailma võlude ja valudega ning püüavad ellu jääda võistluslikus igapäeva-keskkonnas, kust vaid üks väljub võitjana. Igas saates läbivad nad erinevaid õppetükke –poodiumil kõndimine, professionaalne jumestuskoolitus, stilistika õppetunnid, stuudiopildistamine, telereklaamid jpm.

Võistlejaid hindavad ja õpetavad oma ala tuntuimad eksperdid ja moegurud. “Eesti Tippmodelli” saatejuht ja üks kohtunikest on tuntud
moedisainer Liisi Eesmaa. Tema kõrval langetab saatuslikke otsuseid legendaarne moefotograaf Toomas Volkmann ja rahvusvahelise kogemusega tuntud moeajakirjanik Urmas Väljaots. Igas saates on ka külaliskohtunikud.

Pidev rambivalgus, ootamatu tähelepanu, uskumatuna näivad katsumused aga ka tüdrukute omavahalised suhted, koduigatsus ja üks suur unistus tulevikust! Vaid võitjale avaneb enneolematu võimalus saada jalg moemaailma tipptegijate uksevahele. Kes neist on väärt lepingut ühe hinnatuima agentuuriga Elite Model Management, kelle avastuste hulka kuuluvad supermodellid Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Heidi Klum ja Tyra Banks? Kellest saab järgmine “Eesti tippmodell”?

Põnev ja intrigeeriv “Eesti tippmodell” on Kanal 2s esmaspäeviti kell 21:30.

Vaata ka tutvustavat videot:

Need kaksteist kaunitari (Maria Raja 22a; Gerttu Pajusalu 17a; Monika Hatto 17a; Kristine Smirnova 26a; Kristiina-Liisa Rätto 17a; Kelly Illak 27a; Kairi Eliaser 22a; Sandra Ude 18a; Arina Oštšepkova “Arni” 20a; Olga Krõlova 25a; Grete Kinter 16a; Egle Hindrikson 27a) hakkavad tänasest “Eesti tippmodell’i” tiitlit jahtima:


Arni

Egle

Gerttu

Grete

Kairi

Kelly

Kristiina-Liisa

Kristine

Maria

Monika

Olga

Sandra

Galerii: © Kanal 2/ Gunnar Lilles