Peruus kuue kilo kokaiiniga tabatud eestlannade Anneli ja Anne-Maarja omaksed ei olnud täna pärastlõunaks Eesti välisministeeriumi poole pöördunud, kuid ministeerium võtab homme Peruu võimudega ühendust, vahendab ERRi uudisteportaal “Aktuaalset kaamerat”.

“Meil pole endal diplomaatilist esindust Peruus, kuid vaatamata sellele kindlasti Eesti välisministeerium püüab saada võimalikult palju infot selle kohta, kui meie kodanikud on kinni peetud ja on mõistetud neile ka reaalsed karistused, millised on reaalsed võimalused nende karistuste edasikandmiseks Eesti vabariigis,” rääkis ministeeriumi juriidiliste ja konsulaarküsimuste asekantsler Lauri Bambus.

Annelil ja Anne-Maarjal on mõlemal konto Facebookis. Anne-Maarja on sinna 4. oktoobril kirjutanud, et igatseb pärast pikka reisi koju tagasi.

Enne reisi, augustis tehtud sissekanne viitab mingile ettevõtmisele, millest autor täpsemalt rääkida ei taha. Vahest on silmas peetud uut soengut või muud stiilimuudatust, kuid eile Peruus toimunu valguses paneb sissekanne mõtlema.

Vaata ka:
Eestlannadest noori narkomuuli võib Peruus oodata kuni 25 aastat vanglat