Seni Reval Hotel Olümpia hotellijuhina töötanud Kaido Ojaperv asub alates 14. septembrist tööle Reval Hotels hotelliketi Eesti piirkonnajuhi kohusetäitjana, asendades viis aastat selles ametis olnud Tiina Reijoneni. Tiina Reijonen asub seoses elukohavahetusega tööle Soome juhtima Tahko-Chalet puhkekeskust.

Kaido Ojaperv on hotellinduses töötanud alates 1993 aastast ja alates jaanuarist 2009 juhtinud Reval Hotel Olümpiat. Hotellindus- ning turismindushariduse on ta omandanud Swiss Hotel Management School’is Caux’is Sveitsis ning läbi aastate end täiendanud Cornell University PDP’s. Ta on osalenud rahvusvahelistes hotelliprojektides Peterburis, Bükis, Varssavis ning Wroclawis.

Tiina Reijoneni sõnul olid tema Reval Hotelsi viis tööaastat täis erialaselt huvitavaid väljakutseid. Tema sõnul on teeninduskultuur Eestis noorem kui naabermaades, kuid see on viimaste aastatega kiirelt arenenud ja naabritele järgi jõudnud. Reval Hotelsi sihiks on hoida saavutatut ka edaspidi.

Välismaalasest peadirektori jaoks on alati väljakutse kohaneda uue kultuuriga, kuid avatud silmade ja meelega võib vabalt ühtida eestlaste mõttelaadi ja rütmiga. Tiina Reijoneni sõnul on eestlased kiired kohanema uuenduste ning trendidega ning ta on oma sõnul seda nö. nälga alati imetlenud.

„Loodan, et mu senine rahvusvaheline kogemus on kaasa aidanud Tallinna hotellituru arengule ning tunnen end väga kindlalt andes Reval Hotels Eesti juhtimise eestlaste kätesse – olgugi, et ajad hotelliturul on rasked ja ees on üks raskemaid talveperioode üldse,“ selgitab ta ja lisab:„Reval Hotels’is oleme selgitanud ja parandanud oma valmisolekut nendeks aegadeks. Isklikult arvan, et järgmise aasta teine pool on juba märksa parem.“