“Ma pean ennast väga tervislikuks toitujaks. Usun, et oleme, mida sööme. Eestis on lihtsam saada kvaliteetset toitu kui näiteks USAs. Sellepärast söön siin väga palju kodus ja valmistan oma toidud ise. Kui tempo on kiire või teen palju trenni, siis võtan ka toidulisandeid. Kasutan näiteks Aquasource vitamiine, mis mõjuvad imeliselt. Minu nahk on terve ja pehme ning energiat on rohkem. Eriti meeldib mulle Aquasource Algae, mis sisaldab rohkelt merevetikaid,” räägib laulja Janne Saar Buduaarile.

Mis aga dieetidesse ja paastumisse puutub, siis viimast on Janne proovinud küll. “Ekstreemseid dieete pole ma kunagi pidanud, aga paastunud olen küll. Sellel suvel tegin puhastumiskuuri, kus ei söönud neli nädalat liha- ega piimatooteid. Tundsin ennast väga hästi. Liha täielikult oma menüüst välja ei saa lõigata, kuna mulle meeldib trenni teha ja keha vajab proteiini,” tõdeb Janne, et vahel on paastumine väga kasulik, kuid kindlasti tuleb seda teha mõõdukalt ja läbimõeldult.

“Orgaanilised tooted on minu jaoks äärmiselt olulised. Mitte ainult toidus, vaid ka toodetes, mida kasutan oma kehal ja juustel. Mida naturaalsem, seda parem. Paljud inimesed kahjuks arvavad, et öko ja orgaaniline oleks nagu trend, aga see ei ole nii. Kui teha natukene internetis uurimustööd, siis saab tegeliku ülevaate sellest, kui kahjulikud on mõned toiduained ja kemikaalid, mida leidub väga paljudes ilutoodetes (šampoonid, seebid, kreemid), mida enamik meist igapäevaselt tarbib, kuid tegelikult ei tohiks,” soovitab Janne kõigil oma tarbimisharjumused üle vaadata.

Kehakreemidest kasutab Janne vaid ühte kindlat toodet. “Niisutan oma keha ainult orgaanilise kookosõliga.”