“Pettumust tekitab ülemõistuse kalliks muutunud elu Eesti Vabariigis, kus tavakodanik on täitsa ära unustatud ja mingi teatud seltskond ainult elab lahedat elu, vaesema rahva arvelt! Ja võluväel on poodidest kadunud sildid “Euro hinda ei tõsta”,” räägib muusik Ergo Korp Ohmygossip.ee’le.

Ergo Korp, kuidas on möödunud teil käesolev aasta siiani, mida põnevat olete teinud?
Käesolev aasta on olnud siiani väga tempokas. Peres on poeg Kristofer kasvamas, kes sai just 1-aastaseks. Palju on saanud ringi rännata maailmas, kõige põnevam reis oli muidugi Märtsi kuus Ameerikasse. Los Angeleses, Hollywoodis ja Las Vegases käimine. Minu kui suure filmi fänni jaoks oli elamus külastada filmistuudioid ja näha kohapeal kuidas filmi tegemise telgitagused välja näevad, iga meelelahutaja peaks seal korra ära käima, silmaringi avardamise mõttes! Ja veel sai külastatud NBA profikorvpalli mängu kus olid vastastikku kaks minu jaoks parimat meeskonda LA Lakers ja Chicago Bulls. Ja loomulikult üks suuremaid asju millega sel aastal olen maha saanud on oma Helistuudio valmimine, suur kummardus Ilmar Laisaare ees, kes on viitsinud minuga tegeleda! Olen alles õppimise lainel ja loodan, et varsti saab tegemise käppa ka! Ja 10.aastat sai sel aastal kõrtsi muusikuna tegevust täis.

Millised plaanid on lähemal ajal ja sügiseks?
Sügis on üks minu lemmikaastaaeg, momendil tegelen stuudio töö õppimisega, tahaks mõned lennureisid veel Euroopasse teha ja plaan on 6.oktoobril ka 30 saada!

Milline on teie lemmikvärv ja kas vastavalt sellele panete end riidesse?

Lemmikvärv on sinine(heledam), riidesse selle järgi ei pane, ikka pigem kuidas mugavam on!

Milline on teie lemmiktoit suvel ja ehk on anda ka mõni hea toiduretsept?

Kuna kukeseene hooaeg hakkas juba poole suve pealt pihta, siis kõige tavalisem kukeseene või puraviku kaste maitseb hästi, nii suvel kui sügisel!

Kas uusi laule ka salvestate ning ehk on uut plaatigi oodata?

Nagu enne mainisin olen õppimislainel stuudios ja seoses sellega teen uusi laule ka. Üritan kõik lood ikka ise kirjutada — nii sõnad kui viisi, on endal huvitavam. Lihtsam tee oleks muidugi mõni cover võtta ja eesti tekst teha, siis on juba meloodia rahvale teada ja lihtsam lugu turule tuua, nagu Christaga duett toimis coveri näol! Aga mulle meeldib nii, et ikka ise pusin. Kuid ära iial ütle iial, mine sa tea, mis elu toob ; )Plaanisin plaati hilissügiseks, aga tundub, et lükkub edasi uude aastasse! Aga uusi laule saab paar olema küll see aasta veel!

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Vähem õelust ja rohkem tähelepanemist üksteise suhtes! Pettumust tekitab ülemõistuse kalliks muutunud elu Eesti Vabariigis, kus tavakodanik on täitsa ära unustatud ja mingi teatud seltskond ainult elab lahedat elu, vaesema rahva arvelt! Ja võluväel on poodidest kadunud sildid “Euro hinda ei tõsta”. See paneb mõtlema, et kas üldse saabuvate valimiste puhul kedagi valida, kuna tavakodanikku pettis juba sama seltskond, kes valitseb! Aga elame veel, kaunist sügist!