“Meie õnnetus on alfaemased. Miks? Igal loomaliigil on ainult üks sugupool alfa. Näiteks lõvidel on karjajuhid isasloomad. Elevantidel on karjajuhid emasloomad. Inimene kui loomariik on meesprintsiibiline. Alfa tähendab seda, et tal on kontakt loodusega. Uus teadmine tuleb inimestele ainult läbi arenenud meeste. Ja alfaemased pole midagi muud, kui parasiitsüsteemi esindajad. Sealt tuleb kogu meie õnnetus,” räägib end selgeltnägijaks pidav Hannes Vanaküla Ohmygossip.ee’le ja lisab: “Ja mina kui maag ütlen: kõik alfaemased ahju!”

Hannes Vanaküla, kuidas möödus teil suvi, mida põnevat sellest meenutaksite?
Füüsilisel tasandil on elu küllaltki stabiilne. Elan oma igapäeva elu, teen maal füüsilist tööd. Aga vaimselt on tekkinud täiesti uued teadmised. Avastasin, et ruum ei ole tühjus, vaid ruum on tegelikult väli. Ja tänu sellele avastusele leidsin, et füüsikat tuleks üldse käsitleda hoopis teistmoodi. Teine oluline teadmine on see, kuidas saada meheks. 1. Mees ei tiirle umber tuti. Mees tiirleb ümber põhimõistete, siis tekib selgroog. 2. Mees ei oota valget laeva. Oma lunastajat, Jeesuse tagasitulekut. Mees teostab ise. 3. Raha ei lahenda me probleeme. Probleemid lahendatakse läbi sisemise töö.

20. oktoobril on kohalikud valimised, kas lähete ka valima ning mida te valimistest üldse arvate?

Valimised on üks suur- suur pettus. Tegelikult paneb süsteem juhi paika. Valimistega teeme ühe väga rumala rituaali. Teostades seda rituaali, valime iseendale alateadlikult juhi. Ja see juht hakkab mõjutama meie elu. Mina, kui nõid, olen valinud looduse. Mina usaldan oma elu tema kätte. Ma ei usalda poliitikuid, sest need on isehakanud juhid. Ja kui selline inimene hakkab väljaliselt minu elu juhtima, siis olen varsti probleemide puntras. Seega, ma isegi ei mõtle valimistest. Ma ei võta sellest mängust osa.

Kas te oskate selgeltnägijana öelda või ennustada, et kes saab valimistel enim hääli ja kes kõige vähem?

Kahjuks praegu valitseb parasiitsüsteem. Tema eesmärk on inimesi orjastada ja taandarendada, ta määrab läbi poliitmängude võimule saajad, seega enim hääli saavad kõige suuremad eesti rahva maha parseldajad. Mind ennastki huvitab, kes on see kõige suurem pugeja.

28. septembril möödus 19. aastat Estonia parvlaeva hukust. Kas teil selle hukuga seoses ka oma nägemus on, et mis seal juhtuda võis?
See oli suur trauma. Maailma valitsejad loovad täiesti teadlikult traumasid, et poetada inimestesse komplekse, et läbi nende hakata neid juhtima. Aga mul endal on huvitav seos Estonia parvlaeva hukuga. Sel laeval töötasid mu kaks venda. Nad vallandati just enne seda, kui laev põhja läks. Selle laevaga pidi minu eksabikaasa koos minu pojaga sõitma Rootsi. Aga ta ei saanud õigel ajal viisat ja jäi maha. Mu klassivend pidi ka minema laeva peale, kuid auto läks rikki ja ta ei jõudnud selle peale. Ühesõnaga mitte ükski minu tuttav ei jäänud laeva.

Milline on teie lemmikvärv ja kas te riietate ennast ka vastavalt sellele?

Lemmikvärvi pole aga mulle meeldib punane intelligents. Lemmikriie on linane ja alati kannan ma oma lahutamatut sõpra – nahkvesti.

Milline on teie lemmiksöök ning ehk annate selle valmistamise retsepti?

Hirsipuder. Kahjuks mingit erilist retsepti seal ei ole. Aga ma võin anda teile dieedi pidamise retsepti. Toit peab olema täiesti lurr ja maitsetu, siis süüakse täpselt nii palju kui vajatakse, mitte ei nuumata end seaks.

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja aasta lõpuks?

Minu plaan on akadeemikute seltskonda viia uus teadmine ruumist. Ruumi välja teooria kasutusele võtmisega lahenevad praegused müstilised probleemid Universumi ülesehitusest. Näiteks miks Universum paisub kiirendusega, Varjatud massi pole tegelikult olemas, on hoopis väljaruumi keerised jne. See teadmine paneks inimkonna arenema ja peaks viima uuele eksistentstasandile. Aga nagu me reaalses elus teame, siis plaanide realiseerumise tõenäosus on alati väga väike.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Meie õnnetus on alfaemased. Miks? Igal loomaliigil on ainult üks sugupool alfa. Näiteks lõvidel on karjajuhid isasloomad. Elevantidel on karjajuhid emasloomad. Inimene kui loomariik on meesprintsiibiline. Alfa tähendab seda, et tal on kontakt loodusega. Uus teadmine tuleb inimestele ainult läbi arenenud meeste. Ja alfaemased pole midagi muud, kui parasiitsüsteemi esindajad. Sealt tuleb kogu meie õnnetus. Aga ka naisel on tähtis roll. Meie, arengumaagid, nimetame seda oomegaks. Oomega on kontakt inimestega. Oomega on naine, kes kaotab konfliktid inimeste vahel. Oomega on naine, kes paneb meeskonna tööle kui üks mees. Toome näite linnu- või kalaparve kohta: alfa on see, kes juhib parve uutesse toidukohtadesse. Temal on hea loodustunnetus. Oomega on see, kes paneb parve liikuma kui üks mees. Tal on kontakt liikmetega. On üks rumal vanasõna: “Mees on pea ja naine on kael, kes seda pead juhib”. See on väärastus. Õige oleks: “Mees on pea ja naine juhib karjaliikmete kaelu”. Alfanaine on see, kes ussitab, tekitab pingeid, positsioneerimist ja kaklust. Ja mina kui maag ütlen: kõik alfaemased ahju! Armastage oomega naisi. Head sügist!