27.-29. septembrini peeti Londonis Tobacco Dock’is (50 Porters Walk) maha üheksas suur tatoo mess — London Tattoo Convention 2013. Üle maailma kogunes kokku rohkem kui 300 tipptätoveerijat, nende seas ka sellised nimed nagu teletäht Ami James (Miami Ink & NY Ink), Chris Nunez (Miami Ink & Ink Master USA), Tim Hendricks (NY Ink), Oliver Peck (Ink Master USA), Tattoo Baby (Ink Master USA) ja Juan Salgado (Ink Master USA).

Messi raames peeti pühapäeval, 29.septembril ka Miss Pinup UK 2013 ja Miss Pinup International finaalvõistlus, mida korraldas Louise Rio Wild. Londonis oli kohal ka Ohmygossip Couture’i reklaamnägu ning koostööpartner Sini Tarkkinen aka Ariell, kes andis Ohmygossip.ee’le põgusa ülevaate võistlusel toimunust.

Soome kuulsaim pinup staar ning tatoo meister Sini oli kutsutud võistluse züriisse.

Sini Tarkkinen
Sini Tarkkinen
© Ohmygossip Couture/ Marika Kiviharju

Olete hetkel Londonis, millised on muljed, palju on tüdrukuid, kes Miss Pinup UK 2013 krooni nimel võistlevad? “Palju rahvast on, väga tore. See on sama formaat, mis minu korraldataval Soome Miss Pinup võistlusel.  Võistluses osales üheksa pinup-staari Inglismaalt — Jessickah Walsh, Belle Eve, Bella Rouge, Cherry Bomb, Scarlett Luxe, Nina LaBelle, October Rush, Satine DiMonte ja Trixie Whipp,” räägib Tarkkinen Ohmygossip.ee’le.  “Miss Pinup UK 2013 on Scarlett Luxe, kaks printsessi Satine DiMonte ja Trixie Whipp. Võitjale korraldatakse fotosessioon, reis Soome ning samuti saab auhinnaraha,” lisab Sini.

Miss Pinup UK zürii koosnes oma ala spetsialistidest. Tüdrukuid hindasid Aracelli 4Ever, Beatrix Von Bourbon, Sini Tarkkinen aka Ariell, Tania Amazon ja Terry Mendoza. Lisaks astusid üles Burlesque artistid Beatrix Von Bourbon, Kitty Ribbons, Amber Rosia, Lady Lolly Rouge, Ana Kiss ja Ophelia Wilde.

Sini’l oli Soomest kaasas ka kaks modelli Silja Ruotsalainen ja Linda Lipponen, kes aitasid tal oma uut tatoo-salongi Londonis tutvustada.  “Avasin suvel isikliku tatoo-stuudi Helsingis – Korkeavuorenkatu 29,” räägib aastaid Pin-up modellistuudiot pidanud tatoo-artist, modell ning telestaar. Lisaks uue stuudio tutvustamisele ja pinup missi valimistele jõudis Sini Londonis anda intervjuusid ning osaleda ka dokumentaalfilmis “Bettie Page”, milles HoneyLove tutvustab oma seksikat Bettie-brändi.

 

 

Sini Tarkkinen
Sini Tarkkinen

Sini Tarkkinen

Fotod:
© Ohmygossip Couture/ Marika Kiviharju ja erakogu